UROŠ PANIĆ

Evo što sin Vučićeva kuma izvodi po Srbiji. Ispeo se na Lamborghini, bacao novac: ‘Ko ih je*e, što nisu učili školu!‘

Petar Panić bivši je tjelohranitelj Vojislava Šešelja, a protiv njega je svojevremeno podneseno 13 kaznenih prijava

Uroš Panić na skupocjenom Lamborghiniju

 Screentshot/Twitter

Uroš Panić, sin Petra Panića, bivšeg telohranitelja predsjednika Srpske radikalne stranke i osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja te navodnog kuma predsjednika Srbija Aleksandra Vučića, na svom profilu na društvenoj mreži TikTok često objavljuje videe koje sama platforma tretira kao potencijalno opasne.

Kako piše Nova.rs, Uroš Panić objavio je više od 40 videa za koje TikTok kaže da prikazuju aktivnost koja može rezultirati ozljedom. Uz to, objavio je video u kojem pomoću policijske palice "STOP" ometa druge sudionike u prometu te video u kojem se može vidjeti da protivno prometnim pravilima i dobrim običajima zaobilazi veliku kolonu automobila. Konačno, Nova navodi da u videima vuglarno komentira rad policije.

"‘Ko ih je*e, što nisu učili školu", može se u jednom videu čuti od Panića. "Sad ću vam pokazati kako izbjeći gužvu, ovako preko rubnjaka", tvrdi Panić u drugom videu.

Danas.rs piše da Petar Panić, otac Uroša Panića, ima "prebogat policijski dosje" te da se Srpskoj naprednoj stranci pridružio odmah nakon što su je osnovali Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić.

Neprofitna organizacija KRIK - Mreža za istraživanje kriminala i korupcije napisala je da je Petar Panić blizak zemunskom klanu i njegovom vođi Dušanu Spasojeviću Šiptaru te da mu je negdašnji ministar zdravstva Republike Srbije Zlatibor Lončar svojevremeno izdavao bolničke nalaze koji su mu pomogli da odgađa suđenja u predmetima s kojima je bio povezan.

Nova.rs piše da je protiv Petra Panića svojevremeno podneseno 13 kaznenih prijava te da mu se sudilo za razna kaznena djela - od nanošenja tjelesnih ozljeda preko iznude do nedozvoljenog držanja oružja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 14:03