BALKANSKO GOSTOPRIMSTVO

Exit pozvao finsku premijerku Sannu Marin da im se produži na Sea Dance festivalu

Osnivač festivala istaknuo kako su premijerkina energija i pozitivan stav dobrodošli na svim Exit festivalima

Sanna Marin

 Aris Oikonomou/Afp/Profimedia/Aris Oikonomou/Afp/Profimedia

Osnivač Exit festivala Dušan Kovačević pozvao je u četvrak finsku premijerku Sannu Marin na ovogodišnji Sea Dance festival i u ime organizatora podržao je u medijskoj hajci koja se digla protiv nje proteklih tjedana nakon što su na društvenim mrežama objavljene snimke tuluma na kojem je plesala s prijateljima.

Marin, koja je u prosincu 2019. postala najmlađa predsjednica vlade na svijetu, pristala je prošlog petka napraviti test na droge nakon objavljenih snimki, rekavši da se nikada nije drogirala i da nije vidjela nikoga da to čini na zabavi na kojoj je bila. Potom se u utorak ispričala za sliku koja je izišla u javnost s privatne zabave koju je priredila u svojoj službenoj rezidenciji u srpnju.

U pozivu finskoj premijerki osnivač globalno popularnog novosadskog fesivala Exit, čiji je Sea Dance jedan dio, poručio je na Instagramu kako bi volio da ona posjeti ne samo Sea Dance, koji se održava na plaži kod Budve u Crnoj Gori od 26.-28. kolovoza, nego i Exit u srpnju 2023. godine.

Kovačević je istaknuo kako su njezina "energija i pozitivan stav dobrodošli na svim Exit festivalima".

Vikend na Sea Dance festivalu, "svakako je topliji nego vikend u Helsinkiju", napisao je Kovačević.

On je ocijenio da su "kod javnih ličnosti, granice privatnog i javnog života fluidne", ali je "sigurno da i oni imaju pravo na slobodno vrijeme, zabavu i dobar provod", ustvrdivši da je takav provod na See Danceu izvjestan.

"Ovo će ujedno biti i odlična prilika da se Sanna Marin uvjeri u istinitost priča o balkanskom gostoprimstvu i pozitivnoj energiji kojoj se mnogi vraćaju", zaključio je Kovačević u poruci finskoj premijerki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2023 22:28