UŽAS KOD SALERNA

Fatalan potez skipera koji je ubio poznatu direktoricu, objavljena šokantna snimka: ‘Bio pijan i na kokainu‘

Vaughan je udarila u brodske propelere i preminula, dok se White izvukao s iščašenim ramenom

Adrienne Vaughan sa suprugom

 Facebook

Suprug predsjednice američkog Bloomsburyja Adrienne Vaughan, velike izdavačke kuće najpoznatije po izdavanju serijala o Harryju Potteru, koja je umrla nakon što je udarila u propelere broda tijekom sudara, tvrdi da je njihov drogirani talijanski skiper prije tragedije razgovarao telefonom, piše Daily Mail.

Adrienne Vaughan (45) poginula je u četvrtak nakon što se mali gliser kojim se vozila sa svojim suprugom Mikeom Whiteom i njihovo dvoje djece zabio u bok unajmljenog broda koji je prevozio 80 gostiju na svadbi.

Utvrđeno je da je kapetan Elio Persico (30) imao alkohola i kokaina u organizmu nedugo nakon sudara, prema talijanskim medijima, a prema Il Messaggeru, White je rekao spasiteljima da mu je pažnju omeo i mobitel. Persico je nakon njenog pada gliser usmjerio unazad.

image

Elio Persico

Facebook

Vaughan je udarila u brodske propelere i preminula, dok se White izvukao s iščašenim ramenom i razderotinama.

Djeca Leanna (14) i Mason (11) nisu ozlijeđena, ali im je pružena pomoć zbog šoka.

Persico, iz mjesta Massa Lubrense u blizini Sorrenta, pretrpio je prijelome zdjelice i rebara i sada se suočava s mogućim optužbama za brodolom, ubojstvo i ozljedu iz nehaja.

Tužiteljica Marinella Guglielmotti ispitivala je skipera dok je bio u bolnici i zahtijevala da se predaju njegovi telefonski zapisi, piše Il Messaggero.

Također je bio pozitivan na alkohol i kokain, javljaju talijanski mediji.

Stravična nesreća zabilježena je u šokantnoj snimci snimljenoj na brodu Tortuga.

Mladenka i mladoženja viđeni su kako plešu sa svojim gostima okruženi slikovitim krajolikom samo nekoliko trenutaka prije nego što je glazba utihnula kad se gliser zabio u bok njihovog plovila.

Vaughan, rođena u New Yorku, navodno je ‘sanjala‘ o svom obiteljskom odmoru u Italiji, a njezin je suprug podijelio objavu na Facebooku koja prikazuje preplanulu četveročlanu obitelj pored Fontane Trevi i Koloseuma samo jedan dan prije nesreće.

image
Facebook

Krenuli su prema Positanu na 9 metara dugom motornom čamcu kada je njihovo plovilo udarilo u brod Tortuga u Fiordo di Furoreu u četvrtak oko 18.30 sati.

Glavni tužitelj Salerna Giuseppe Borrelli rekao je da se Vaughan sunčala na pramcu broda kada je došlo do sudara, a ona je ‘odletjela‘ u vodu u trenutku udara, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:51