OSUĐENA ZA UBOJSTVO

Fatalna Sunita na sudu: Bili smo zaljubljeni, nisam ga htjela ubiti, ne bi mi palo na pamet...

Hindić se tereti da je 4. listopada 2019. nakon verbalne svađe s mostarskim biznismenom, ispalila hitac u njegovu pravcu
Sunita Hindić Bošnjaković

Bivša Miss Hercegovine Sunita Hindić (22), koja je zbog ubojstva mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića (55) nepravomoćno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od tri i i po godine, danas je sprovedena na Vrhovni sud Federacije BiH. Održana je sjednica na kojoj se razmatrala žalba Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona na presudu Kantonalnog suda u Mostaru.

Sunita Hindić se obratila Vijeću.

- Nisam imala namjeru ubiti Ninu Ivanovića. Bili smo u ljubavnoj vezi godinu dana, on me je volio i ja sam njega voljela. U početku smo krili vezu jer je bio oženjen. Kasnije me je svima predstavljao kao djevojku. U martu sam ostala trudna s Ninom, ali sam imala spontani pobačaj zbog čega smo bili nesretni. Bili smo zaljubljeni, ne bi mi palo na pamet da učinim tako nešto - rekla je Sunita u Vrhovnom sudu FBiH.

Njezina odvjetnica Nada Dalipagić zatražila je da se prvostupanjska presuda potvrdi jer je, kako je rekla, riječ o nesretnom slučaju, odnosno prouzrokovanju smrti iz nehata.

Tužitelj Dragan Stupar je zatražio da se presuda ukine i predmet vrati prvostupanjskom sudu u Mostaru na ponovno suđenje.

Hindić se tereti da je 4. listopada 2019. godine oko sedam sati ujutro ušla u sobu "Ville Ivanković“ u kojoj se nalazio Nino Ivanković te je, nakon verbalne svađe s njim, u jednom trenutku, u namjeri da ga usmrti, ispalila hitac u njegovu pravcu. Uslijed zadobivene prostrijelne rane Ivanković je obilno iskrvario i na licu mjesta podlegao ozljedama.

Nedavno je Sunita ponovno šokirala javnost neočekivanim potezom. Pritvorenica Kaznenopopravnog zavoda Mostar poznatija kao fatalna Sunita zatražila je dozvolu da se vjenča s osuđenikom iz KPZ-a Mostar, Feridom Suljovićem Ćićom (40).

U Upravi KPZ-a Mostar nisu željeli komentirati zahtjev koji je Hindić uputila prema Sudu, a kako je rečeno, pritvorenici i osuđenici ne mogu imati kontakt unutar zatvora.

Kako su se Hindić i Suljović zaljubili i odlučili postati supružnici, za sada nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:17