VOZAČA ZAUSTAVILA POLICIJA

FERRARIJEM POKOSIO ŠEST OSOBA! Drama u južnom Londonu, jedan pješak je doslovce odletio s mosta

Ilustracija: Ferrari 458 Speciale
 Mr.choppers / Wikimedia Commons

Vozač Ferrarija 458 Speciale zaletio se u šest osoba u južnom Londonu, na križanju ulica Kirtling Street i Battersea Park Road, piše BBC.

Stanje ozlijeđenih osoba nije poznato, a cesta na kojoj se dogodila nesreća je zatvorena. Navodno je jedan pješak doslovce odletio s mosta nakon što ga je automobil pokosio. Policija je otkrila da je vozač ultra skupog automobila zadržan, a na mjesto nesreće su poslana čak četiri tima hitne pomoći plus helikopter.

Londonska hitna služba u svojem je priopćenju kratko rekla:

- Poslali smo medicinskog tehničara na motoru, četiri vozila hitne pomoći, napredni tim hitne pomoći i službenika za incidente na mjesto nesreće. Također je poslana i londonska Zračna hitna služba. Šestorici ozlijeđenih je pružena prva pomoć na licu mjesta te su u međuvremenu prevezeni u bolnicu - stoji u priopćenju.

Ovaj modela Ferrarija se proizvodio između 2013. i 2015., a rabljeni modeli se prodaju po cijenama od 400.000 dolara na više. Riječ je o sportskoj varijanti modela 458 koja ima 597 konjskih snaga, do 100 km/h ubrzava za manje od tri sekunde, a maksimalna mu je brzina 320 km/h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 08:25