ŠOKANTNO UBOJSTVO

FOTO: 'BILA JE ANĐEO NA ZEMLJI' Obitelj i prijatelji otkrivaju život ljepotice koju je na Valentinovo ubio Oscar Pistorius

 TWITTER

Valentinovo bi trebalo biti najromatičniji dan u godini. Međutim za Oscara Pistoriusa (26) i Reeve Steenkamp (30) pretvorio se noćnu moru.

Najpoznatiji svjetski sportaš s tjelesnim invaliditetom danas je u svojoj vili ubio djevojku Reeve.

Lijepa manekenka htjela je svome zaručniku pripremiti iznenađenje povodom Dana zaljubljenih, no Pistorius je nakon što ga je probudila usred noći, mislio da se radi o provalniku te ju je s četiri metka iz pištolja 9-milimetarskog kalibra upucao u glavu, prsa i ruku. Reeva je bila mrtva na licu mjesta.

FOTO: Otkrivena Pistoriusova prijeteća poruka na Twitteru četiri mjeseca prije ubojstva djevojke

Reevaina publicistkinja Sarit Tomlinson otkrila je kako je par u vezi bio svega par mjeseci, te je odala kako su imali nevjerojatan i zdrav odnos.

- Ona i Oscar su hodali nekoliko mjeseci i to je bila divna, zdrava veza. Svi smo skamenjeni, nitko ne zna što se točno dogodilo. To je veliki gubitak za sve, ispričala je Sarit Tomlinson.

Par je bio zajedno od studenoga prošle godine, kada su se počeli pojavljivati na javnim događanjima, između ostalog i na dodjeli južnoafričkih sportskih nagrada.

Reeve Steenkamp bila je poznati fotomodel, a odrasla je u Port Elizabethu, gdje je studirala pravo. U svijet mode i šoubiznisa probila se nakon snimanja naslovnice za poznati časopis FHM.

Nakon toga je potpisala je i ugovor za kozmetičkog diva Avon.

Sebe je opisivala kao druželjubivu i obiteljsku osobu, koja stravstveno voli aute, kuhanje i čitanje.

Steenkamp je baš ovoga vikenda trebala zabljesnuti u zabavnom showu Tropika Island of Treasure, koji se snimao na Jamajci, a čiji su producenti također u nevjerici dočekali vijest o njezinoj smrti.

Na službenoj stranici objavljena je sućut obitelji.

U posljednjim danima svojega života, Reeva je na Twitteru jasno otkrivala uzbuđenje uoči Valentinova.

"Što spremate u rukavu za svoje voljene za sutrašnji dan???", napisala je dan prije no što će biti ubijena. Dobila je mnogo odgovora, između ostalih i onaj majke koja se pohvalila da će njezina djeca napraviti čestitku za oca.

"Wow, to zvuči predivno! To je pravi smisao svega. Trebao bi to biti dan ljubavi za sve. :) Neka nam bude blagoslovljen", odgovorila joj je 30-godišnja Steenkamp.

Prije tjedan dana, u razgovoru za Sunday Independent nazvala je svojeg dečka brižnim, a njegov ukus nepogrešivim. "Pokloni su mu uvijek maštoviti", kazala je Reeva.

Obitelj Reeve Steenkamp je u šoku i ne mogu vjerovati kako njihovog anđela više nema.

Mnogi prijatelji i obožavatelji danas tokom cijelog dana na njezinom Twitter profilu ostavljaju poruke potpore obitelji.

- Bila je nevjerojatna cura, najslađe ljudsko biće i naš anđeo na zemlji, iznimno talentirana zvijezda u usponu za koju je svijet tek trebao saznati, napisala je Tomlinson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 13:15