PROBLEMATIČNA LJEPOTICA

FOTO: FATALNA SAŠKA JE JEDNOSTAVNO NEPOPRAVLJIVA Cijeli dan trajala potjera za djevojkom koja je snimkama seksa ucjenjivala svećenika

Saška Kovačević i njezin dečko
 Facebook

Policija Republike Srpske cijeli je dan bila u potjeri za 22-godišnjom Saškom Kovačević iz Modriče, optuženom da je porno-snimkama ucjenjivala fratra I. K. Kako javlja Slobodna Bosna, Saška je do 16. studenog bila u pritvoru iz kojeg je puštena da se brani sa slobode, no tužiteljstvo je uložilo žalbu pa je određeno da se Saška i njen dečko Aleksandar Vasiljević, suučesnik u slučaju ucjene svećenika, trebaju vratiti u pritvor u Doboju.

Aleksandar se uredno odazvao pozivu, ali Saška se dala u bijeg. Nakon cjelodnevne potrage policija ju je uhitila na temelju naloga.

Podsjetimo, Saška, Aleksandar i Milo Joksimović optuženi su za ucjenjivanje fratra za iznos u visini od 250.000 KM snimkama seksa. Saška je, naime, prevarila svećenika ostavivši ga u uvjerenju da je s njom imao seksualni odnos, a zapravo mu je podmetnula drugu ženu, Daniru S..

Saška i Aleksandar su prije uhićenja bili pod posebnim istražnim radnjama, od prisluškivanja telefona do tajnog praćenja i nadzora njihovih poruka. Na kraju su uhićeni kada im je fratar u označenim novčanicama platio 15.000 KM, da ne objave sporne snimke.

Prema optužnici, njima se na teret stavlja kazneno djelo ucjene, Saška se tereti i za dva kaznena djela neovlaštenog fotografiranja, odnosno, snimanja fratra u seksu sa ženom. Vasiljević je optužen i za lažno predstavljanje. On se u pojedinim kontaktima sa I. K. predstavljao kao inspektor SIPA. Trećeoptuženi Joksimović još se tereti i za krađu dvaju ručna satova, boce "jegera" i 50 KM iz fratrove župne kuće.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 05:41