DOBIO POHVALU ZA INICIJATIVU

FOTO: HTIO JE POMOĆI, ALI NIJE SE PROSLAVIO Australac donio policiji silikonski umetak za grudi da rasvijetli potencijalnu smrt pa se žešće osramotio

Policajka pozira s meduzom
 Queensland Police Service

Zabrinuti muškarac prošli tjedan donio je zapakirani predmet policiji u mjestu Maroochydore u Queenslandu u Australiji, vjerujući da se radi o silikonskom umetku za grudi i potencijalom dokazu zločina, piše BBC.

Ovaj neimenovani muškarac mislio je da je 'umetak' dobra indicija nečije smrti utapanjem, ili čak ubojstva. No, policija je u svojoj objavi brzo otkrila da se ne radi o toliko ozbiljnoj stvari.

- Službenici u policijskoj stanici Maroochydore temeljito su prionuli na istragu nakon što je zabrinuti građanin prijavio moguće ubojstvo. No, istraga je otkrila inicijalnu sumnju policije... da je predmet u pitanju zapravo meduza - stoji u izjavi.

Queensland Police Service
meduza u vrećici

Colin Sparkes iz udruge Surf Life Saving Queensland rekao je da se najvjerojatnije radi o vrsti Catostylus mosaicus koja je česta u vodama pokraj Queensland i čiji je otrov iz lovki iritantan, ali ne i opasan za razliku od nekih smrtonosnih vrsta meduze poput morske ose.

Queensland Police Service
Policajka s meduzom u vrećici

- Lovke ove meduze su "odsjekli valovi" ili su ih pojele ribe - prokomentirao je "klobučasti" izgled meduze koja je kratko vremena bila nesuđeni silikonski umetak.

Queensland Police Service
Policajka s meduzom u vrećici

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:38