OSUĐEN NA 14 GODINA

FOTO: IZ GLAVE MU JE STRŠAO ČEKIĆ Turbokatolik zatukao svog gay cimera jer ne podnosi homoseksualce

 Kent Police

Turbokatolik koji je napao svog gay cimera brutalno ga udarivši čekićem po glavi danas je na sudu u Kentu proglašen krivim za pokušaj ubojstva.

Joseph Williams (21) zadao je cimeru Connoru Huntleyju zastrašujuće ozljede glave dok je spavao u njihovom stanu u svibnju prošle godine. Osuđen je na 14 godina zatvora.

Nakon što je umalo čekićem do smrti zatukao Connora, nazvao je Hitnu službu i operatoru kazao što je učinio, opravdavši se da mu psihičko stanje propada posljednjih mjeseci, otkriveno je na suđenju.

Williams, inače odgojen u katoličkoj obitelji, nekoliko mjeseci ranije iznio je šokantne tvrdnje o homoseksualcima.

Posve suprotna osoba bila je njegova žrtva, Connor Huntley, deklarirani homoseksualac koji se često odijevao u žensku odjeću.

Policija je Connora pronašla u beživotnom stanju na potpuno krvavom krevetu, a iz njegove glave stršao je čekić.

Connor, tada 18-godišnjak, hitno je prevezen u lokalnu bolnicu gdje mu je dijagnosticirana fraktura lubanje i teška ozljeda mozga. Liječnici su morali ukloniti dio lubanje. Danas pati od epilepsije i ozbiljnih teškoća u kretanju.

Sudac Jeremy Donne u presudi je istaknuo da su monstruozne ozljede zamalo bile katastrofalne po Connora.

- Obojica ste ekstremno sretni što Connor nije preminuo. Nikad neće moći uživati u mladenačkom životu kao ostali. Oduzeo si mu dio života - kazao je sudac Williamsu kad mu je izrekao kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 19:03