LUDI ZA ORUŽJEM

FOTO: KRVOPROLIĆE NA SVEUČILIŠTU Upucao četiri osobe prije nego što ga je student svladao suzavcem!

SEATTLE, WA - JUNE 05: Students mourn on campus after a shooting at Seattle Pacific University on June 5, 2014 in Seattle, Washington. A gunman is in custody after four people were shot on campus resulting in one death. Mat Hayward/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 Mat Hayward / 2014 Getty Images

U smrtonosnom napadu na kršćanskom sveučilištu u Seattleu jedna je osoba poginula dok su tri ranjene, od kojih su dvoje stabilno dok se jedna bori za život.

Policija je privela sumnjivca koji je savladan nakon što ga je jedan od studenata poprskao suzavcem dok je krenuo ponovno napuniti oružje.

U prvim trenucima nakon pucnjave policija je objavila da traga za još jednim sumnjivcem, ali su ubrzo povukli tu izjavu.

FOTO: AFP

Zbog ovog događaja kampus u kojem boravi 4700 studenata je zatvoren na nekoliko sati.

Ovaj napad dogodio se samo tjedan dana prije završetka školske godine, tako da se napad dogodio dok su neki studenti imali završne ispite.

Ovo je već drugi krvavi incident na američkim sveučilištima u manje od mjesec dana. prije par tjedana sin holivudskog producenta, Elliot Roger, ubio je šest osoba u blizini dva sveučilišta u Kaliforniji, prije nego što je sebi oduzeo život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 07:24