ODVELI IH ZAŠTITARI

FOTO: MANEKENKU I FOTOGRAFA BACILI U ZATVOR 'KAO PSE' Podmitila zaštitara pa se fotografirala potpuno gola u jednom od najstarijih egipatskih hramova

 
 / Marisa Papen (Facebook)

Belgijski model Marisa Papen zatvorena je zbog fotografiranja u jednom od najstarijih egipatskih hramova. U Egipat je otputovala upravo radi tog fotografiranja, koje je objavljeno u tajnosti, a ranije je već pozirala potpuno gola u više od 50 zemalja diljem svijeta.

No, sad je prošla najgore. Iako je s fotografom naočigled uspjela podmititi zaštitara da uopće dođu na to područje, uskoro su se pojavila dvojica muškaraca koji su je pitali što radi.

- Pokušali smo im objasniti da se radi o umjetnosti, i da s najvećim mogućim poštovanjem slavimo egipatsku kulturu, no nisu prepoznali vezu između umjetnosti i golotinje. U njihovim očima radilo se o pornografiji - kazala je Papen kako prenosi Metro.co.uk.

Fotografiranje se odvijalo u blizini piramida u Gizi. U konačnici su i nju i fotografa odveli zaštitari te ih predali lokalnoj policiji, a kazala je da je tretman bio kao da su bacili "dva psa u kavez". Nakon nekoliko sati odvedeni su pred suca kojem su lagali da su 'samo isprobavali svjetlo', a fotograf je obrisao fotografije.

Izvukli su se s opomenom da bi po povratku u hotel fotograf našao način da vrati fotografije, i evo ih sad po internetu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:10