REPUBLIKANSKI KANDIDAT

FOTO Mitt Romney glasovao u društvu supruge Ann: 'Vrlo, vrlo dobro osjećam da ću pobijediti!'

Zadnje ankete predviđaju Romneyju i njegovu demokratskom protukandidatu, sadašnjem predsjedniku Baracku Obami podjednak broj glasova

BELMONT - Republikanski kandidat za američkog predsjednika Mitt Romney glasovao je u utorak ujutro zajedno sa suprugom Ann u svome okrugu Belmont u saveznoj državi Massachusetts.

Zadnje ankete predviđaju Romneyju i njegovu demokratskom protukandidatu, sadašnjem predsjedniku Baracku Obami podjednak broj glasova, no Romney je na novinarska pitanja odgovorio kako "vrlo, vrlo dobro" osjeća svoje izglede u pobjedu.

Sve o ovoj temi čitajte u našem velikom specijalu o izborima u SAD-u

U utorak Romney putuje u Cleveland u Ohiju, a zatim u Pittsburgh u Pennsylvaniji gdje će se susresti s volonterima svoje kampanje. Ta dva posjeta njegov je izborni stožer najavio u zadnji čas u ponedjeljak.

Izborne rezultate Romney će čekati u Bostonu, glavnome gradu Massachusettsa gdje je 5. studenoga 2002., u ponedjeljak prije deset godina, bio izabran za guvernera.

Barack Obama glasovao je 25. listopada u Chicagu i postao prvi predsjednik u povijesti koji je glasovao prije samih izbora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 16:37