POSLJEDNJI MENI

FOTO: MONSTRUM POGUBLJEN Čekao kaznu 19 godina, a prije smrti se najeo pizze i prženih želudaca

Darius Kimbrough je 19 godina proveo u zatvoru iščekujući smrtnu kaznu nakon što je osuđen za ubojstvo prvog stupnja, silovanje i provalu
 Florida Department of Corrections / 10. studeni,2013.

Monstruozni krvnik Darius Kimbrough (40), osuđen na smrtnu kaznu zbog silovanja i ubojstva mlade umjetnice Denise Collins 1991. godine, pogubljen je sinoć u zatvoru na Floridi. Kazna je izvršena smrtonosnom injekcijom, a proglašen je mrtvim u 18.18 sati po lokalnom vremenu.

Kad je počinio brutalan zločin Kimbrough je imao svega 18 godina. Provalio je u stan Denise Collins i djevojku napao dok je spavala.

Nekoliko sati uoči izvršenja smrtne kazne, inače druge na Floridi uz pomoć novog koktela droga, Kimbrougha je posjetila obitelj i prijatelji.

40-godišnjak, osuđen davne 1994. godine, zahtijevao je posljednji obrok. Masni meni se sastojao od dvije kriške pizze, prženih zelenih rajčica, pržene piletine, prženih pilećih želudaca, sladoleda s čokoladnim keksima i voćnog punča.

Kimbrough je 19 godina proveo u zatvoru iščekujući smrtnu kaznu nakon što je osuđen za ubojstvo prvog stupnja, silovanje i provalu.

Osuđen je za napad na 28-godišnju Denise Collins nakon što su ga istražitelji povezali s mjestom zločina na temelju DNA analize.

O brutalnosti zločina svjedoči činjenica da je žrtvi slomio čeljust i lubanju. Denise je podlegla teškim ozljedama idućeg dana u bolnici.

Rođaci ubijene Denise prisustvovali su pogubljenju.

- Živio je 22 godine predugo i predobro, a sad će se izvući prelagano i on to ne zaslužuje. Trebao bi umrijeti na način kako je ona umrla - kazala je Diane Stewart, majka ubijene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 15:58