DRAMA

FOTO: NEVJEROJATNI PRIZORI S MORSKE PUČINE U divljoj potjeri policajci se zabili u narkojahtu pa popadali u more, spašavali ih krijumčari...

 
Sudar policijskog i odbjeglog broda na jugu Španjolske
 Handout / AFP / Profimedia

Tri španjolska policajca završila su u moru nakon što im se brod sudario s drugim brodom koji su ganjali u morskoj potjeri. Spasili su ih upravo kriminalci za kojima su bili u potjeri, piše Guardian.

Neočekivan rasplet potjere nedaleko od južne obale Španjolske dogodio se u petak. Policijski se brod upustio u potjeru za gliserom ‘s četiri osobe za koje se sumnjalo da prevoze narkotike’ u vodama na jugu Španjolske, stoji u priopćenju policije.

Tijekom potjere dva su se broda sudarila pri čemu su tri policijska službenika pala u more, a brod se vrtio bez kontrole.

This handout picture released by the Spanish Guardia Civil on October 4, 2019 shows a police officer swimming back to the police helicopter, after three Spanish police officers who were thrown into the sea when their boat crashed during a high-speed chase, were pulled to safety by the drug-smugglers they were chasing, off the coast of Mijas, Malaga, southern Spain. The unexpected rescue happened after a police vessel began pursuing a speedboat
Handout / AFP / Profimedia
Intervencija iz policijskog helikoptera

Policajci koji su se nalazili u helikopteru, megafonom su poručili kriminalcima da ih spase i povuku na sigurno, što su i učinili. Ta ih gesta, međutim, nije spasila od privođenja nakon što je policija u vodi nedaleko od broda pronašla tri tone hašiša.

This handout picture released by the Spanish Guardia Civil on October 4, 2019 shows a speedboat surrounded by bundles of drugs in the sea, after a police high-speed chase with drug-smugglers, off the coast of Mijas, Malaga, southern Spain. Three Spanish police officers who were thrown into the sea when their boat crashed early on October 4, 2019 during a high-speed chase were pulled to safety by the drug-smugglers they were chasing, police said. The unexpected rescue happened after a police vessel began pursuing a speedboat
Handout / AFP / Profimedia
Paketi hašiša skupljeni u moru

- Uhićeni su pod optužbom krijumčarenja droge - piše u policijskom priopćenju navodeći da su iz mora izvukli više od 80 paketa hašiša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:35