STRAVIČAN DOGAĐAJ

FOTO: 'OSJEĆALA SAM DA UMIREM' Poludjeli muškarac brutalno izmasakrirao bivšu djevojku

 Facebook

Kada je prije dvije godine Melissa Dohme (22) pristala naći se s bivšim dečkom kako bi se pozdravili posljednji put, nije niti slutila što ju čeka.

Naime, samo što su se zagrlili, njen bivši dečko, Robert Burton, brutalno ju je napao i izmasakrirao. Nožem je sasjekao njeno lice, izbo je po tijelu, slomio joj je lubanju i izbio zube te ju je sasjekao od vrata do leđa.

Osim posjekotina Melissa je pretrpjela i moždani udar koji joj je paralizirao lijevu stranu lica zbog čega joj je ono izobličeno.

Lijepa studentica je tijekom te siječanjske noći 2012. godine ukupno zadobila 32 uboda nožem, a u čudesnoj borbi za život odnijela je pobjedu.

FOTO: Facebook

Dvije godine poslije tog nesretnog događaja Melissa je objavila fotografije svog ranjavanja kojom želi dati podršku kampanji protiv nasilja.

Inače, ova nesretna djevojka se u tom periodu je prošla čak deset plastičnih operacija, a na čuđenje sviju oprostila je svom bivšem dečku to što joj je napravio. On je za svoje djelo dobio doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja.

FOTO: Clearwater police

Nevjerojatna sudbina ove djevojke namijenila joj je da završi u sretnoj vezi s jednim od prvih bolničara koji je došao na mjesto događaja.

FOTO: Facebook

U intervjuu za CBS prepričala je svoje viđenje događaja te noći.

- Izašla sam van kako bi se našla s Robertom s nadom da će me nakon toga ostaviti na miru zauvijek. Rekao je da me samo želi zagrliti i konačno se oprostiti, tako da sam odšetala prema svom ubojstvu - rekla je Melissa.

- Kada smo se našli izgledao je prazno, bez emocija, apsolutno ništa nisam vidjela u njegovim očima. . U jednom sam trenutku čula klik, nisam znala od čega je taj zvuk. Odjednom me počeo bosti nožem po licu. Znala sam da je cijelo prekriveno krvlju, dok je moja kosa bila skroz mokra kao da sam izašla iz kade. Pokušala sam vrištati i puzati, ali nisam nigdje dospjela. Osjećala sam da umirem, nisam mogla disati. NIsam imala osjećaj da ću preživjeti. Stvarno sam rekla sama sebi, ovo je kraj - prepričala je Melissa koja je s napadačem bila dvije godine u vezi.

FOTO: Facebook

Poslije toga je u bolnici provela tri tjedna te je primila 12 doza krvi. Liječnici nisu znali hoće li ikada više hodati ili se nasmijati, ali je sve iznenadila čudesnim oporavkom te je rehabilitaciju napustila bez štaka.

FOTO: Clearwater police

- Kada se pojavila u bolnici umirala nam je pred očima. Da nije došlo do brze intervencije bio bi to njen kraj. Melissa je dva puta te noći umrla u hitnoj, a svaki put smo je uspjeli vratiti. Nisam odustajao, kao niti ona - ispričao je dr. Jeffery Johnson.

FOTO: Facebook

Nakon oporavka, Melissa je otišla na put po Europi sa svojim prijateljicama. Poslije toga je odlučila postati medicinska sestra. Sada putuje diljem SAD-a te je postala 'glasnogovornica' žena koje su pretrpjele nasilje.

FOTO: Facebook

- Ne želim na vijestima čuti da je neka djevojka izgubila život ili da je teško ozlijeđena. Ne želim čuti za takve stvari. Jedna od glavnih stvari koje kažem djevojkama je da se nikada ne nalaze s bivšim dečkima ako su bili agresivni. To nije sigurno i ja to nisam znala u vrijeme kada sam doživjela napad - poručila je Melissa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 08:04