PROMJENA ŽIVOTNOG STILA

FOTO: 'OVO ĆE ME PROGANJATI DO KRAJA ŽIVOTA!' Glamuroznim mulama iz Kanade prisjelo putovanje iz snova, konačno su saznale kaznu za švercanje kokaina

 
 Instagram

Djevojka iz Kanade koja je optužena da je krijumčarila kokain u Australiju osuđena je na sedam i pol godina iza zatvorskih rešetaka, piše BBC.

I dobro je prošla. Naime, Isabelli Lagacé (29) prijetila je doživotna zatvorska kazna.

Australska granična policija

Za krijumčarenje bijelog praha optužene su još dvije Kanađanke koje su bile na luksuznom kruzeru Sea Princess u čijim su kabinama policijski psi 29. kolovoza 2016. nanjušili 30 milijuna dolara vrijedan kokain - točnije, nevjerojatnih 95 kilograma kokaina.

Policija je 35 kilograma droge pronašla u koferu u kabini Isabelle Lagacé i njezine cimerice, 22-godišnje Meline Roberge, koja je na suđenju ustvrdila da ništa nije znala.

Instagram
Isabella Lagacé (lijevo) i Melina Roberge (desno)

Dodatnih 60 kilograma pronađeno je kabini 63-godišnje Andre Tamine iz Quebeca. Ona također tvrdi da nije kriva, a još se uvijek ne zna kako su ove tri dame povezane.

Zapovjednik australske granične policije kazao je kako je to bila najveća zapljena koju su ikad imali na brodu ili u avionu.

Instagram

Lagacé je na sudu ustvrdila kako će ju njezina 'kriva procjena' progoniti cijelog života.

- Boli me što ću najbolje godine provesti u zatvoru s druge strane svijeta - kazala je.

Instagram

Inače, djevojke su na svoje putovanje života krenule dva mjeseca prije uhićenja, u engleskom Southamptonu, a vjeruje se da je posljednja točka krstarenja trebala biti upravo Australija. U međuvremenu su Melina i Isabelle uživale u Ekvadoru, Peruu, Čileu, Bermudi, Francuskoj Polineziji, Tahitiju, a na svojim profilima na društvenim mrežama redovito su objavljivale fotografije s putovanja.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:28