INCIDENT ZBOG ATRAKTIVNOG OSOBLJA

FOTO: POBUNA PUTNIKA ZBOG NOVIH UNIFORMA STJUARDESA 'Mogla sam im vidjeti donje rublje kad se sagnu, suknje su toliko kratke, odvratno!'

 
 AirAsia (Facebook)

Putnica zrakoplovne kompanije AirAsia poslala je ogorčeno pismo u kojem tvrdi da su je uniforme osoblja uvrijedile budući da je, kako kaže, mogla vidjeti stjuardesino donje rublje kad se ova sagnula.

Inače, na Facebook stranicama tvrtke AirAsia vidi se da stjuardese imaju crvene kostimiće koji se sastoje od suknje i sakoa, a ispod toga nose bijeli top.

AirAsia (Facebook)

News.au prenosi da putnica kaže kako često putuje za Maleziju i da je na zadnjem putovanju na aerodromu u Kuala Lumpuru doživjela takvu neugodnost da se mora žaliti.

"Uvrijedile su me ekstremno kratke suknje koje su nosile stjuardese Ais Asie. Europske i američke kompanije nemaju takve uniforme za zaposlenice. Osjećala sam se odvratno. Jedna zaposlenica bila je u supermarketu prije leta i kad se sagnula po nešto mogla sam joj doslovno vidjeti donje rublje, užas!", priča ogorčena putnica.

AirAsia (Facebook)

Kaže da je druga pak imala raskopčanu bluzu tijekom leta i kad ih je posluživala mogla joj je vidjeti grudi. "Zamolila sam je da se zakopča", dodaje.

Promo video kompanije na koju se putnica žalila pokazuje kako izgledaju njihove zaposlenice:

U istom pismu kaže da su muški zaposlenici pak obučeni skroz primjereno i da zbog toga djeluju profesionalno, prenosi i Mirror, koji je poslao upit kompaniji o pismu i uniformama za zaposlenice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2022 15:05