VELIKI MISTERIJ

FOTO: PRIZOR NA MOSTU KAO IZ FILMA, NITKO NE ZNA ŠTO SE DOGODILO Policija je izašla s jednim objašnjenjem, ali su ubrzo povukli priopćenje

 
 Malcolm Thomas / Twitter

S mosta u Torontu visio je automobil, a ni policajci ni prolaznici nisu bili sigurni o čemu se radi. Je li riječ o neobičnoj šali ili je automobil služio za potrebe nekog snimanja, bili su samo neki od upitnika iza glave dok su vatrogasci osiguravali područje kako automobil ne bi pao i ubio nekoga.

The Guardian piše da je policija najprije priopćila da se radilo o snimanju filma, no ubrzo su to objašnjenje povukli jer su im gradske službe potvrdile da nije bilo odobrenih ni najavljenih snimanja na tom mjestu.

Plava Honda bila je obložena kablovima, lebdjela je iznad travnatog područja ispod mosta, i općenito nije predstavljala opasnost za sigurnost građana. No, nije mogla ni vječno tamo visjeti, pa su je nakon nekoliko sati uspjeli spustili.

Automobil nema registracijske oznake, nedostaju neka stakla, a ogrebane su i sve oznake koje bi vozilo inače povezale s vlasnikom.

Policija istražuje što se ovdje dogodilo, a istraga je zasad u slijepoj ulici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2023 11:55