NIJE POGLEDAO CIJENE

FOTO: 'PROBUDIO SAM SE U JE**** LOKVI SUZA!' Bivši boksački prvak u agoniji nakon što je vidio račun za ručak na popularnom mediteranskom otoku

 
 Instagram

Bivši britanski profesionalni boksač na grčkom je otoku Mikonosu ostao zatečen vrtoglavom cijenom obroka koji je naručio.

Bivši svjetski prvak u lakoj kategoriji Ricky Hatton bio je na odmoru na grčkom otoku, a tamo je za jedan odrezak platio čak 920 eura, prenosi Independent.

Fotografiju računa podijelio je na Instagramu, a na tom se računu vidi i da je platio još 490 eura za bocu Dom Perignona te 120 eura za Hendricks gin.

'Jutros sam se probudio u j****oj lokvi suza. Eto što dobiješ kad si debeli i pohlepni gad', napisao je.

Naime, skupo meso bio je zapravo kobe odrezak, jedan od najskupljih odrezaka na svijetu.

Ukupan iznos računa bio je 1.927 eura, a izdao ga je restoran i beach klub Nammos na jugozapadnoj obali otoka.

Prije razočaranja računom, Hatton je na Instagramu objavio svoju fotografiju netom prije nego što će navaliti na ogromni kobe odrezak.

'Počet ćemo s dijetom sutra, zar ne?', napisao je.

Hatton nije prvi turist na Mikonosu koji je ostao ovako iznenađen nakon što je dobio račun u restoranu. U svibnju ove godine se jedan američki turist šokirao kad je lignje i pive u jednom restoranu na tom otoku morao platiti 836 eura. Svoje je nezadovoljstvo tada objavio na TripAdvisoru te je napisao da su ga oderali. Dodao je i kako osoblje restorana DK Oyster nije pošteno te da mu nisu dali jelovnik i cjenik prije naručivanja.

Naime, na njegovom je računu pisali da mu je za šest porcija lignji naplaćen 591 euro, što bi značilo da jedna porcija stoji 98 eura i 50 centi. Tu je još bilo i šest piva za ukupno 150 eura i tri Cezar salate za ukupno 59.40 eura.

Od tada su, nakon brojnih žalbi turista, grčke vlasti pokrenule akciju suzbijanja takvih restorana koji 'pljačkaju turiste'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:24