MALO PREVIŠE?

FOTO: SLAVNI ŠPANJOLSKI MATADOR ŠOKIRAO JAVNOST S bebom u rukama se borio s krvavim bikom u ringu

 Instagram

Francisco Rivera Ordóñez jedan je od najpoznatijih španjolskih matadora. Njegov otac, Francisco Rivera Pérez poznat pod nadimkom Paquirri, preminuo je od ozljeda nakon što ga je u ringu napao bik 1984. godine, a jednako je popularan u borbi s bikovima bio i njegov djed, Antonio Ordóñez Araujo.

Međutim, Rivera je podigao veliku prašinu i kritike nakon što je prošli tjedan na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj ‘provocira’ bika, a pritom drži kćer Carmen u ruci.

U opisu slike je napisao: ‘Ovo je peta generacija boraca s bikovima u mojoj obitelji. Moj djed se borio s bikovima sa mnom u nraučju kao i moj otac. I moj otac je mene držao ovako u ruci, kao što sam ja to napravio s kćeri Cayetanom, a sad i Carmen.’









Borba s bikovima je već dugi niz godina na popisu kontroverznih oblika zabave obzirom da se ‘zabava’ vrti oko ubijanja bikova. Naravno, Riverina je fotografija dodatno uznemirila duhove, ne samo ljubitelje životinja, već i sve one koji su se zabrinuli što tako dovodi u opasnost svoju kćer.





Se repite la historia . Viva la mejor herencia , el sentimiento , la pureza , honor .

A photo posted by Francisco Rivera (@f.r.paquirri) on Jan 24, 2016 at 3:25pm PST





Javila se i služba za zaštitu djece u Andaluziji gdje Rivera živi te su za The Times rekli da istražuju slučaj i je li prekršen koji zakon koji štiti maloljetnike: ‘Prikupljamo informacije i postupit ćemo prema tome.’

Rivera je na kritike odgovorio na Twitteru rekavši kako njegova kćer nikad neće biti sigurnija nego kad je s njim.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:59