U POTRAZI ZA IZAZOVOM

FOTO, VIDEO Čovjek koji je nakon razvoda prodao svoj život na ebay-u, ponovno prodaje kuću na Karibima i odlazi u avanturu!

Nakon što mu se raspao brak, Ian Usher preko ebay-a prodao je svoj čitav život u Australiji - auto, kuću, posao i prijatelje i krenuo u životnu avanturu.

Odlučio je početi sve iznova i krenuti u put oko svijeta prije nego se skrasi na svom privatnom karipskom otoku.

Od prodaje 'života' u Perthu dobio je 192,000 tisuće funti (oko 1.716 000 kuna) , i krenuo na put bez ičega, samo sa listom želja. Dvije godine živio je punom snagom kako bi ostvario svojih 100 ciljeva.

Trčao je s bikovima u Španjolskoj, plivao s morskim psima, imao romansu na putovanju, naučio je letjeti i gol skakao padobranom. Naučio je francuski, pridružio se "mile high" klubu (seks u avionu) i dobio manju ulogu u holivudskom filmu.

Pet godina nakon životne prekretnice, 49-godišnjak je ponovno u fazi rasprodaje - ovoga puta preko online aukcije prodaje svoj život u tropskom raju i to za 160 tisuća funti (oko 1.430 400 kuna) što je manje od polovice prosječne cijene kuće u Londonu.

Primamljiva ponuda već se nalazi na internetskoj stranici 'Caribbean Life 4 Sale'.

U sklopu njegovog karipskog 'život' prodaje se drvena kuća koju je sagredio od temelja, motorni brodovi i kanui za istraživanje brodova.

Kuća se napaja solarno, a kišnica se skuplja na krovu - kuća sadrži sve što jednoj osobi treba za život.

Na otoku raste egzotično voće, a svježi morski plodovi dolaze brodom s drugih otoka. Kokoši slobodno šeću otokom pa kupac može doručkovati svježa jaja.

Usher kaže kako je volio tamo provoditi vrijeme sa svojom ženom i dvoje djece, no sada traži novi izazov.

- Ovo je predivno mjesti, no moji putnički tabani su me počeli već svrbiti. Još imam imam puno mjesta za pogledati, a to ne mogu učiniti dok ispijam margaritu na terasi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:15