PREVIJAO SE OD BOLOVA

FOTO, VIDEO: KOLIKO ZAO MORAŠ BITI DA UČINIŠ OVO? Vlasnici psiću pokušali zapaliti uši, polijevali su ga kemikalijama

 Facebook

U dvorištu azila za pse u kalifornijskom gradu Antiochu nedavno je osvanulo preslatko štene čivave kojemu su dali ime Fireman. Nepoznat netko uspio ga je među ostale pse ubaciti preko visoke ograde, a zatim se udaljio u nepoznatom smjeru.

Kada su ga volonteri udruge Umbrella of Hope (Kišobran nade) uočili, ostali su nemalo zaprepašteni. Životinjica se vidno previjala od bolova - netko joj je, naime, teško ozlijedio uši. Veterinari u ambulanti u koju je Fireman odveden pretpostavljaju da su vlasnici štencu uši pokušali zapaliti ili su ih polili nekom kemikalijom.

Foto: Facebook

I u udruzi smatraju slično. 'Da je upao ili stajao u kemikaliji, i šapice bi mu bile ozlijeđene, ali nisu. Strah me da je bio izložen nečijoj torturi', kazala je volonterka Kirsty Keusch.

Foto: Facebook

Uši su Firemanu, nažalost, morale biti amputirane, no dobra je vijest da je preživio operaciju tijekom koje je otkriveno da mu je ozlijeđena i njuška te da je imao i opekline na području trbuha.

Foto: Facebook

Trenutno o njemu brine spomenuta Kirsty, koja preko svoje udruge traži pogodnog udomitelja.

Foto: Facebook

Jedna druga udruga, koja se bavi potragom za izgubljenim kućnim ljubimcima, ponudila je tisuću dolara nagrade onome tko otkrije identitet vlasnika koji su Firemana zlostavljali.

KTVU -

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 17:10