SRUŠENO 100 GRAĐEVINA

FOTO, VIDEO: NEZAPAMĆENA LUDNICA U INDIJSKOM VELEGRADU Slon sedam sati trčao gradskim ulicama i gazio sve što je stigao

People watch from a shopping complex as a wild elephant moves through a street parked with motorbikes and bicycles after it was tranquilized in Siliguri, India, February 10, 2016. According to local media reports, the elephant went on rampage in Siliguri after entering from a nearby Baikunthapur forest on Wednesday. REUTERS/Stringer EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVE TPX IMAGES OF THE DAY
 STRINGER/REUTERS

U indijskom Zapadnom Bengalu dogodio se incident u kojem je podivljali slon divljao po ulicama grada Siligurija, u kojemu živi više od 700.000 ljudi, dok su stanovnici bježali u strahu za vlastiti život.

Pomahnitala životinja srušila je najmanje 100 građevina.

STRINGER
A wild elephant is loaded onto a truck after it was tranquilized in Siliguri, India, February 10, 2016. According to local media reports, the elephant went on rampage in Siliguri after entering from a nearby Baikunthapur forest on Wednesday. REUTERS/Stringer EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVE

Foto: REUTERS

Ludnica je počela oko 6 sati ujutro, a potrajala je sljedećih sedam sati, koliko je trebalo da netko pomahnitalu životinju uspava.

Velikim su je kranom zatim podigli u kamionsku prikolicu i odveli u centar za divlje životinje, a lokalni dužnosnici tvrde da je namjeravaju pustiti na slobodu u džunglu.

U Indiji, inače, živi oko 29.000 slonova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 13:12