TALENTIRANI PREDSJEDNIK

FOTO VIDEO Pogledajte kako je Barack Obama zapjevao s Mickom Jaggerom!

Američki predsjednik jednostavno nije mogao reći 'ne': Jagger je držao mikrofon gotovo kao prijetnju i Obama je ubrzo zapjevao blues s najboljima

WASHINGTON - Američki predsjednik jednostavno nije mogao reći 'ne': Mick Jagger je držao mikrofon gotovo kao prijetnju i Barack Obama je ubrzo zapjevao blues s najboljima - otpjevao je refren poznate blues pjesme Roberta Johnsona 'Sweet Home Chicago', javlja AP.

Istočna je soba Bijele kuće, inače svečana dvorana, u utorak pretvorena u privatni blues klub u kojem su gostovale najveće zvijezde bluesa te američki predsjednik.

Blues legenda Buddy Guy 'bocnuo' je predsjednika kazavši kako ga je nedavno čuo da pjeva dio Al Greenove melodije te dodao: 'Kad nešto započnete morate nastaviti'. Tada je Jagger predao mikrofon Obami koji se činio potpuno zbunjenim .

'Come on, bayby don't you want to go', Obama je dvaput zapjevao predajući nakratko mikrofon B.B. Kingu te ga ponovo uzimajući natrag i pjevajući 'Sweet Home Chicago' do kraja.

Koncert u Bijeloj kući organiziran je prigodom Black History Montha, mjeseca u kojem se američka javnost prisjeća doprinosa crnačke zajednici u izgradnji kulture i povijesti SAD-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:46