SPORTSKI TIP

FOTO, VIDEO: PUTIN IMA NOVU CURU? Bila je profesionalna boksačica, od njega je viša za glavu, a svi je zovu 'Malj'

 facebook, gettyimages

Ima li Vladimir Putin novu djevojku? Ako je suditi po napisima brojnih svjetskih medija, ali i komentarima po ruskim društvenim mrežama, čini se da ruski predsjednik više ne samuje (ako je nakon razvoda od dugogodišnje supruge Ljudmile ikada i samovao). Sretna gospođica zove se Natalija Ragozina, bivša je boksačica i osvajačica svih mogućih titula u srednjoj kategoriji. Prestala je boksati 2009. godine, a posljednjih godina uglavnom je pozirala za raznorazne časopise, između ostalih i za Penthouse.

FOTO: Getty Images

Putin i Ragozina upali su u oko ruskoj javnosti na jednoj borilačkoj manifestaciji u Sočiju. Lijepa i poprilično visoka plavuša (181 centimetar) smjestila se između Putina i premijera Dmitrija Medvedeva, neprestano je ćaskala s predsjednikom, a premijera nije ni pogledala. Glasine o vezi boksačice i moćnog predsjednika otišle su toliko daleko da je čak i Kremlj na svojim službenim stranicama 'zaboravio' objaviti fotografiju Ragozine i Putina... A možda se samo Putin osjećao nelagodno budući da je gospođica koja je znana po nadimku 'Malj' čak 15 centimetara viša od predsjednika.

FOTO: Getty Images

Ako se ova priča pokaže istinitom, onda smo dobili definitivnu potvrdu da je Putin sportski tip. Čovjek obožava nogomet, hokej, borilačke vještine, ali čini se da pada i na sportašice. Naime, javna tajna u Rusiji je da je Putin godinama bio u vezi s gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Čak su bila nagađanja da mu je Kabajeva rodila sina...









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:12