UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

FOTO: ZOO VRT GLADNOG PITONA HRANI ŽIVIM ŠTENCIMA Posjetitelji ostali zgroženi ljigavim prizorom, psić je ubačen u kavez kao plata s mesom

 
 PETA Asia

Jedan kineski zoološki vrt hranio je gladne pitone sa živim štencima. Posjetitelji su bili prestravljeni nakon što su uživo svjedočili da zaštitar u Pingdingshanu u kavez pitona ubacuje štenca, a sve je postalo viralno nakon što su neki posjetitelji na društvenim mrežama objavili snimke i fotografije ove situacije.

Radi se o Hebin Parku koji vodi država, a u njemu su sve i priznali nakon što se javnost zgrozila na ovakvo postupanje, piše Daily Mail.

Glasnogovornik je, naime, rekao da je istina da su prije hranili pitone sa štencima, ali da više neće. "Dio zaštitara postupio je kako su vidjeli posjetitelji, i svi su dobili upute da to više ne čine", kazao je.

PETA Asia

Snimke su najprije osvanule na blog stranici Weibo, što je Kinezima svojevrsna zamjena za Twitter.

Objava je na noge digla i organizaciju PETA Asia, iz koje poručuju da je ovo jedan u nizu podsjetnika da Kina treba zakon o zaštiti životinja, koji trenutačno ne pokriva sve životinjske vrste. Objavili su i fotografije koje su im poslali svjedoci, dok je YouTube uklonio sve objavljene snimke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:26