PREVIŠE I ZA CNN

FOTOGRAFIJA KOJA JE DIGLA NA NOGE POLA AMERIKE Trump je bio bijesan, Barron se uspaničio, a poznata komičarka je dobila otkaz!

 Youtube screenshot

CNN je danas uručio otkaz komičarki Kathy Griffin nakon što je u javnost procurila snimka kako u rukama drži 'odrubljenu Trumpovu glavu'. Naravno, riječ je o lutki, ali i ova neslana šala presudila je poznatoj komičarki i glumici koja već godinama vodi CNN-ov novogodišnji program.

- CNN je odlučio prekinuti ugovor s Kathy Griffin - kratko je priopćenje medijske kuće nakon lavine kritika koje su uslijedile.

Donald Trump je očito vidio fotografiju čim se probudio i na Twitteru je jasno rekao što misli o njoj.

- Mojoj djeci, posebno 11-godišnjem Baronu, sve teže padaju ovakve stvari. Bolesno. Može se sramiti - opalio je Trump.

Ako je vjerovati TMZ-u koji su dobili informaciju od ljudi bliskima Trumpa, mali Barron se stvarno uspaničio kada je vidio odrubljenu tatinu glavu.

- On ima 11 godina, nema pojma tko je Kathy Griffin i ne može raspoznati je li glava prava ili plastična - rekao je izvor iz Bijele kuće za TMZ.

U cijelu priču se uključila i Melania Trump.

- Fotografija je uznemirujuća. Ovo je jednostavno krivo i dođe mi da se zabrinem za psihičko stanje osobe koja ju je napravila.

A što na cijelu priču kaže glavna negativka Kathy Griffin? Poslije je i sama shvatila što je napravila, a pogotovo se uspaničila kada je stiglo upozorenje Tajne službe.

- Žao mi je, otišla sam predaleko. Pogriješila sam...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. veljača 2023 01:23