MORBIDNI SELFIE

FOTOGRAFIJA ZGROZILA INTERNET Ekipa se zabavljala na račun očajnika koji je htio skočiti s mosta

 Twitter

LOS ANGELES - Društvenim se mrežama ovoga vikenda proširila fotografija nekolicine osoba kako na jednom mostu u Los Angelesu poziraju za selfieje dok se u njihovoj neposrednoj blizini odigrava nevjerojatna životna drama.

Najmanje je 14 vozača, nakon što je na mostu promet u oba smjera neko vrijeme u poslijepodnevnim satima u četvrtak bio zaustavljen, izašlo iz svojih automobila kako bi se uslikali za uspomenu. Dok su oni pozirali, samo nekoliko desetaka metara iza njih policija je pokušavala pregovarati s neimenovanim muškarcem koji je prijetio da će skočiti s mosta.

Na spornoj se fotografiji vidi muškarac kako sjedi na ogradi mosta, a dobro raspoložena ekipa na selfieju cijeli je događaj shvatila kao dobru zabavu. O svemu se razvila žestoka rasprava na Twitteru, uz pregršt kritika na račun ovakvog fotografiranja, ali i niz komentara koji su bili protiv navodno lažnog moraliziranja kritičara.

Foto: Twitter

Muškarca je policija nakon tri sata uspjela uvjeriti da bi skok s ograde za njega bio besmislen i krajnje poguban pa je od očajničkog poteza u konačnici odustao. Što ga je uopće nagnalo na prijetnju samoubojstvom nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 14:15