‘SAMO JEDAN DAR?!‘

Frustrirani dječak ozbiljno je poludio na Djeda Mraza: ‘Dragi debeljko, iznevjerio si me. Nadam se da ćeš umrijeti‘

Uskoro je stigao odgovor od Djedice koji je odlučio da neće udovoljiti djetetovu zahtjevu

Pismo mladog Jeremyja, ilustrativna fotografija

 /Profimedia/ Screeenshot Tiktok

Urnebesno dopisivanje između dječaka Jeremyja i Djeda Mraza proširilo se društvenim mrežama, a Kodi Mink podijelio je cijelu raspravu na svom TikTok profilu. Video je prikupio preko 18 milijuna pregleda, a komentiralo ga je više od 60 tisuća korisnika. Dječak se uzrujao jer je dobio samo jedan od dva dara koja je imao na svom božićnom popisu, iako je Djedu Mrazu pripremio kekse i mlijeko, prenosi Daily Mail.

@koko_mink Jeremy was NOT playing about his Christmas!!! #greenscreen #christmas #santa ♬ original sound - Kodi Mink

- Dragi Djede Mraze, pišem ti ovo dan nakon Božića i jako sam tužan što samo dobio samo jedan od dva poklona koja sam tražio. Budući da si pojeo kekse, pretpostavljam da je došlo do pogreške. Dajem ti tjedan dana za ispravljanje pogreške, napisao je Jeremy u prvom pismu.

Uskoro je stigao odgovor Djeda mraza koji je odlučio da neće udovoljiti djetetovu zahtjevu te mu je napisao da mora biti zahvalniji.

- Dragi Jeremy, žao mi je što si razočaran darovima. Tražio si dva jako skupa poklona. Moraš naučiti biti zahvalan za ono što imaš i ne se uzrujavati oko onoga što nemaš. Ako se nastaviš žaliti, morat ću te dodati na popis zločeste djece iduće godine, napisao je Djed.

Situacija je brzo eskalirala pa je dječak Djeda Mraza nazvao debeljkom i zatražio poklon.

- Dragi debeljko, ne bojim se tvojih prijetnji. Igrao sam tvoju igru, a ti nisi dostavio poklon. Ovo nije u redu. Imaš jedan tjedan i onda ćeš platiti. P.S. ne znam zašto ti je bitno je li poklon skup kad imaš robove vilenjake koji izrađuju darove. Mislim da si jako zao zbog toga što imaš robove, odgovorio je dječak Djedu.

Izgleda da su oštri komentari pogodili Djeda Mraza koji je, u dogovoru s dječakovim roditeljima, Jeremyju oduzeo igraću konzolu.

- Dragi Jeremy, ponašaš se kao jako loš dječak. S obzirom na to da ne možeš biti sretan s onim što imaš, razgovarao sam s tvojim roditeljima i rekao im da ti oduzmu Wii U. Kad naučiš biti zahvalan, možda ga dobiješ natrag. Razočarao si me. Ove godine morat ćeš biti posebno dobar ako se želiš vratiti na popis dobre djece, odgovorio je Mraz.

Jeremy više nije imao strpljenja i zaprijetio je Djedu.

- Dragi Djede, ne sviđa mi se ta spletka koju si izveo s mojim roditeljima. Sad si na mojoj listi zločestih. Trebao bi se bojati jer izgledaš sporo i kao da te lako ubiti, uživaj u keksima sljedeće godine jer će biti otrovni. Nadam se da ćeš umrijeti, upozorio je dječak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:40