DOLIJAO ZBOG TIJESTA

GLEDAO JE DERBI, ZAŽELIO SE PIZZE PA ZAVRŠIO U ZATVORU! Bizaran pad mafijaškog bossa, jednog od najopasnijih u Italiji

French gendarme special forces unit members secure an entrance of the courthouse during the transfer of the Naples-based Camorra mafia member Antonio Lo Russo in Aix-en-Provence April 16, 2014. Antonio Lo Russo, who was arrested in Nice yesterday by Italian and French police, is a member of the Naples-based Camorra mafia and one of Italy's 100 most-wanted fugitives. REUTERS/Jean-Paul Pelissier (FRANCE - Tags: CRIME LAW) - RTR3LI4E
 © Jean-Paul Pelissier / Reuters / EPH / REUTERS

?

Mafijaški boss u južnoj Italiji skupo je platio svoju želju za pizzom, piše Guardian.

Roberto Manganiello (35) se zaželio lokalnog specijaliteta prilikom gledanja nogometne utakmice, ali kad je na vrata njegovog stana u Orta di Atellu zakucao dostavljač, ispostavilo se da je riječ o prerušenom policajcu.

Manganiello je pripadnik napuljske Cammore, specijaliziran za reketarenje i dilanje droge, a dospio je i na listu 100 najopasnijih kriminalaca Italije. U bijegu je bio od 2013. godine, a optužen je za dvostruko ubojstvo iz 2004. koje je izazvalo krvavi mafijaški rat u Napulju.

S njim je uhićena i 30-godišnja žena, a Manganiello nije pružao otpor policiji. Akcijom se pohvalio i ministar unutarnjih poslova Angelino Alfano koji je izjavio da je uhićenje rezultat "vrhunskog rada obavještajaca".

Nije poznato koja vrsta pizze ga je koštala slobode, ali je objavljeno da je prilikom uhićenja gledao ogled Intera i Napolija (u kojem je gol zabio i hrvatski veznjak Marcelo Brozović).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:28