‘TAJNI UMAK‘

Godinama je radio u McDonaldsu, a sada po svijetu dijeli njihovu tajnu: ‘Okus identičan, pa pogledajte sastojke‘

Ovaj je umak nešto slađi od onoga Ronalda McDonalda, no ipak mu je najsličniji

McDonald‘s, ilustracija

 Jakub Porzycki/Nurphoto Via Afp

Nekoć su McDonald‘sove formule i sastojci bili ‘svete tajne‘ vrijedne više milijardi dolara, a danas se bezbrižno nastavljaju širiti društvenim mrežama. Influencer Mike Haracz, koji na svom TikTok profilu voli otkrivati recepte, podijelio je s pratiteljima informaciju koji umak iz trgovine ima vrlo sličan okus ljutom umaku popularnog lanca brze hrane.

"Želite li kupiti Big Mac umak u trgovini?", pitao je svojih preko 371 tisuću pratitelja na TikToku: "Ja sam bivši kuhar iz McDonald‘sa i imam najbolju opciju za vas."

Haracz, koji je digitalnu slavu stekao objavljivanjem informacija o McDonal‘dsu, poput informacije koje je doba dana ‘najgore‘ za pokroviteljstvo restorana i zašto McDonalds‘ odbija poslužiti kolutiće luka, nastavio je hvaliti Walmartov ‘Tajni umak‘ po cijeni 2,80 dolara kao ljutog rivala hvaljenog McDonald‘sovog umaka.

“Umak koji najbolje kopira Big Mac umak iz McDonald‘sa i koji biste trebali kupiti ako ga želite imati kod kuće je Great Valueov ‘Secret Sauce‘,” rekao je. “Pogledajte sastojke, gotovo su identični."

Ovaj je umak nešto slađi od onoga Ronalda McDonalda, no ipak mu je najsličniji.

"Thousand island je po meni najsličniji, vjerojatno čak i bolji", komentirao je jedan pratitelj njegovu objavu.

"Jednostavno odem u Dollar Tree i uzmem Kraft Thousand Island dressing za 1,25 ", napisala je jednako fina zalogajruga pratiteljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 17:20