OPASNOST NA CESTI

'GODINAMA RADIM KAO POLICAJAC I NAGLEDAO SAM SE SVAČEGA. ALI OVO JE VRH' Prometni policajci u šoku nakon što je kraj njih pokušala proći ova Toyota

 
 Tariq Butt

Policajci iz predgrađa engleskog Manchestera ostali su zaprepašteni nakon što je pokraj njih pokušao proći automobil koji je bio gotovo zatrpan granjem i lišćem.

Nemarni vozač zaustavljen je u Stockportu, a policajci koji su tada bili na dužnosti scenu su opisali nadrealnom. Vozač se od granja uopće nije vidio, kroz vjetrobransko staklo apsolutno se ništa nije vidjelo, pa čak nije mogao ni dosegnuti mjenjač brzine.

- Ovako nešto nikada nisam vidio. Potpuna ludnica... Ovaj vozač je riskirao svoj život, ali je predstavljao opasnost za sve na cesti - rekao je policajac Andy Monaghan.

Muškarac koji je bio za upravljačem opravdavao se da je uređivao vrt jednom starijem paru i da su ga policajci uhvatili baš kad je prevozio ostatke koje je trebalo baciti.

- Mislio je da neće imati problema, ali vrijeme je bio loše, a njegova kontrola nad automobilom bila je minimalna - rekao je Monaghan.

Policajci su na kraju naredili čovjeku da isprazni auto i da baci granje na otpad u nekoliko tura.

- Znate, godinama radim kao prometni policajac i nagledao sam se svačega. Međutim, ovo je bio vrhunac ludila...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:46