STRAŠNA SNIMKA

Goli Rus sije strah u ‘prijestolnici grijeha‘: Iz čista mira brutalno napao par slučajnih prolaznika!

Nekoliko prolaznika koji su bili u blizini zgrabilo je Rusa i držalo ga dok nije stigla policija i odvezla ga u bolnicu

Pomahnitali Rus u Tajlandu

U Tajlandu je 23-godišnji turist iz Rusije trčao posve gol ulicama sjeverne Pattaye i bez razloga nasumično napadao prolaznike tako da ga je morala privesti policija, piše Newsyou.info.

Incident se dogodio 7. studenoga oko 20 sati. Ime osumnjičenika nije objavljeno, a trenutno se čeka psihijatrijska procjena sumanutog Rusa, objavio je lokalni portal Pattaya News.

Policijski službenici i njihov čelnik Navin Sinturat, uhitili su golog Rusa koji je glasno psovao na ruskom jeziku i šakama nasrtao na stanovnike. Policija je rekla da su s uhićenim jedva komunicirali jer nije znao ili nije želio govoriti tajlandski ili engleski jezik.

Rus je nastavio prijetiti policiji, novinarima, hitnim službama, slučajnim prolaznicima i liječnicima dok su ga odvodili u lokalnu bolnicu na pregled zbog moguće upotrebe droga ili alkohola i kako bi mu dali sedative da se smiri.

Dok je spomenuti turist iz Ruske Federacije trčao gol gradom i vikao na prolaznike, brojni zabrinuti građani snimali su njegov sumanut pohod i snimke objavili na društvenim mrežama. Međutim, kasnije je Rus prišao nasumičnom paru i bez razloga ih počeo tući. I ovaj trenutak uhvatile su kamere očevidaca.

Nakon toga je nekoliko Tajlanđana koji su bili u blizini zgrabilo Rusa i držalo ga dok nije stigla policija i odvezla ga u bolnicu.

Osumnjičenik će se vjerojatno suočiti s više optužbi. Trenutačno se čekaju rezultati vještačenja koji će potvrditi ili opovrgnuti da je turist koristio zabranjena opojna sredstva.

U članku se također napominje da sam Rus nije davao nikakve izjave. No, nastavio je s agresivnim prijetnjama novinarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:32