SEKSI VANJA

GOLIŠAVA SAVJETNICA SRPSKOG MINISTARSTVA DALA OTKAZ 'Nije mogla podnijeti medijski pritisak'

Bruka Ministarstva vanjskih poslova je u međuvremenu došla i do Daily Maila, koji je objavio provokativne fotografije mlade srpske političarke
 Facebook

Vanja Hadžović, golišava savjetnica koja je na sumnjiv način došla u Ministarstvo vanjskih poslova i na još sumnjiviji način primljena na Diplomatsku akademiju, u petak je napustila posao u toj instituciji. Zbog medijske torture kojoj je bila izložena, Hadžović je odlučila pokupiti radnu knjižicu i otići.

- Ona je u petak napustila Ministarstvo i odustala od svih planova koje je imala. Nekoliko dana je bila u bolnici zbog svega - tvrde u Ministarstvu.

FOTO: ONA RADI U SRPSKOJ VLADI Golišave fotke seksi savjetnice postale hit na internetu

Bruka Ministarstva vanjskih poslova je u međuvremenu došla i do Daily Maila, koji je objavio provokativne fotografije mlade srpske političarke.

- Ima i onih u Srbiji i izvan nje koji misle da ove fotografije nisu prikladne za osobu koja se nada da će ostvariti karijeru u diplomaciji, izjavio je neimenovani izvor iz srpskog Ministarstva vanjskih poslova.

Kako je Vanja Hadžović dospjela u Ministarstvo, a zatim i na Diplomatsku akademiju, do danas nije potpuno jasno. Iako je nekada bila potpredsjednica omladine SPS u Zemunu, u toj stranci kažu da više nije aktivna.

Srpski ministar vanjskih poslova Ivan Mrkić rekao je "da je moguće da je ona samo imala sreće, ali i da joj je možda netko od njegovih zaposlenika javio da u Ministarstvu postoji upražnjeno mjesto".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 08:10