FKK U DVORIŠTU

Gologuzi maršal šokirao susjede! Suspendiran drugi čovjek britanskog ratnog zrakoplovstva: ‘Bilo je slučajno...‘

Maršal britanskih Kraljevskih zračnih snaga prijavljen je da je izazvao ‘uznemirenost‘ nakon što se pojavio gol na svojem imanju

Andrew Turner, arhivska fotografija

 Swns/Swns/Profimedia

Zamjenik načelnika britanskih Kraljevskih zračnih snaga (RAF) suspendiran je nakon što su se susjedi požalili policiji da im je pokazao golu stražnjicu iz svog vrta. Maršal Andrew Turner (54) pisao je prošlog tjedna obitelji ispričavajući se zbog incidenta, koji se dogodio u ograđenom dijelu njegova imanja, ustvrdivši da ih je uznemirio "posve nenamjerno".

Njegov susjed Simon Herbert (54) rekao je kako je bio "začuđen" kada je vidio maršala Turnera golog u ograđenom dijelu imanja kod njegove vikendice vrijedne 1,5 milijuna funti u Cane Endu u Oxfordshireu, prenosi The Telegraph. Kazao je kako su njegova partnerica Leslie Stevens (52) i njezina 18-godišnja kći bile "vrlo uznemirene" incidentom, koji se dogodio u kolovozu prošle godine.

Herbert je rekao kako je u početku bio zabrinut za svog susjeda pitajući se je li sve u redu s njim, ali se naknadno požalio policiji nakon sukoba s njim, no protiv njega nije podignuta prijava.

Maršal Turner, bivši zapovjednik specijalnih snaga, jedan je od tek dva maršala zračnih snaga, koji su po činu odmah ispod glavnog maršala britanskog ratnog zrakoplovstva Sir Mikea Wigstona.

Turner je suspendiran prije dva tjedna, nakon što je obavijestio svog pretpostavljenog o istrazi, dok je ostalim zapovjednicima rečeno kako je "odstupio iz razloga osobne prirode". Izvor iz RAF-a rekao je za Telegraph kako su se "vodile rasprave" o budućnosti maršala Turnera u vojsci. Dovodilo se u pitanje je li to "primjereno ponašanje nekoga tko je vojni djelatnik".

'Imao je na licu izraz šoka ili iznenađenja'

Herbert, koji vodi utočište za životinje na svom imanju, kaže da Turner još uvijek pokušava "izbjeći svoju odgovornost".

"Kada sam prišao, mogao sam vidjeti njegovo lice kad se okrenuo prema meni i imao je na licu izraz šoka ili iznenađenja. Samo se okrenuo od mene i krenuo polako hodati natrag prema svojoj kući i vrtu", rekao je Herbert komentirajući incident.

Odvjetnik maršala Turnera kazao je da su tvrdnje netočne i "neugodne".

"Svjesni smo situacije koja uključuje časnika RAF-a i koji se nalazi pod policijskom istragom. Policajac je suspendiran s dužnosti bez prejudiciranja krivnje", rekao je glasnogovornik RAF-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2022 10:05