VARALICA DESETLJEĆA

GOVORILA IM JE DA JE SAUDIJSKA PRINCEZA I TAKO STEKLA BOGATSTVO OD 20 MILIJUNA EURA! Sve je bila laž, ali sud je presudio...

 Foto: Youtube

Samoprozvana saudijska princeza izborila je pravo da zadrži posjed vrijedan 14 milijuna funti (skoro 20 milijuna eura), unatoč tvrdnjama da je ona zapravo prostitutka koja je izmislila svoj identitet saudijske princeze, prenosi Daily Mail.

33-godišnju Saru Al Amoudi, koja tvrdi da je kći saudijskog milijardera, tužili su Ian Paton i Amanda Clutterbuck jer ih je na prijevaru privoljela da joj prepišu šest stanova u londonskoj četvrti West End. Oni sada traže sud da ju prisili da im vrati nekretnine.

No sud je odbio par uz obrazloženje da je misterija oko njezinog pravog identiteta zapravo nevažna za cijeli slučaj.

Sudac je rekao kako nema dokaza da je Al Amoudi koristila svoj navodno kraljevski identitet da bi nagovorila Patona – koji tvrdi da joj je bio i tajni ljubavnik – i Clutterbuck da joj prepišu stanove, te presudio da Al Amoudi može zadržati vrijedne nekretnine.

Sara Al Amoudi, navodno ilegalna imigranticauz Etiopije, sada slobodno može prodati ili iznajmiti višemilijunske stanove.

Al Amoudi je na sudu odbacila optužbe da je zapravo prostitutka i lažna princeza i dodala kako će iskoristiti stanove da nadoknadi iznos od nekoliko milijuna koje je navodno posudila Patonu i to u kešu, u koferima pristiglim iz Saudijske Arabije.

Vezano uz svoj identitet, kaže kako je pobjegla iz svoje domovine zbog prijetnje kamenovanjem jer se zaljubila u Britanca 2001. godine.

Također kaže kako je kao maloljetnica bila nevjesta saudijskom kralju, a tijekom suđenja je tražila da joj se dopusti da ima pokriveno lice jer je predana muslimanka.

No kasnije se ispostavilo da je sve rečeno bila gomila laži.

Njezin je rodni list lažan, a ona je zapravo 45-godišnja Etiopljanka Lina Abdullahi Idris.

Saudijski milijarder za kojeg je tvrdila da joj je otac, javno je odbacio bilo kakvu povezanost s njom.

Na sudu se još saznalo i kako je prije svoje epizode kao saudijske princeze, bila prostitutka i ljubiteljica kokaina koju je jednom, dok je bila u sobi s jednim bogatim klijentom, ulovila njegova bijesna supruga. Upravo ona je u novinama vidjela sliku navodne princeze, prepoznala ju i sve otkrila sudu i javnosti.

Odvjetnik Clutterbuck i Patona rekao je kako je kompletna priča bila jedna velika laž, međutim odvjetnik optužene ignorirao je te tvrdnje rekavši kako ti podaci uopće nisu važni za slučaj. Sud je potvrdio prijašnju presudu po kojoj varalici ostaju nekretnine, a Clutterbuck i Paton će morati platiti sudske troškove od oko 1,5 milijuna funti (više od 2 milijuna eura).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 09:49