‘ODVRATAN OSJEĆAJ‘

Građevinski radnik u kvizu točno odgovorio na 22 pitanja, a suigrači ga izbacili: ‘Je li vam barem neugodno?‘

‘Vi ste moralni pobjednik. Vi ste primjer mladim ljudima kako treba raditi i učiti‘, rekao je Vladimiru voditelj Nikola Kojo

Vladimir Krnač

 Screenshot

Posljednja epizoda srpske verzije kviza Najslabija karika gledateljima je ostavila prilično gorak okus u ustima.

Naime, Vladimir Krnač, građevinski radnik bez stalnog radnog odnosa iz Bačkog Petrovca, nije ponudio ni jedan pogrešan odgovor i točno je odgovorio na 22 uzastopna pitanja, no iako je imao najbolji rezultat od svih natjecatelja, suigrači Miljan i Jugoslav su ga izbacili iz igre.

‘U principu, igra je takva, dio taktike, ovo je kviz u kome je taktika jedan od osnovnih dijelova‘, rekao je Jugoslav zamuckujući.

Voditelj Nikola Kojo ga je zatim pitao je li mu neugodno, a ovaj je odgovorio da nije.

‘Ni jedan netočan odgovor niste imali u večerašnjoj emisiji. Vi ste građevinski radnik bez stalnog zaposlenja. Sanjali ste da idete u Egipat nakon ovog kviza. S 22 točna odgovora i ni jednim netočnim vi ste moralni pobjednik. Vi ste primjer mladim ljudima kako treba raditi i učiti‘, rekao je voditelj Vladimiru.

Ishod kviza naljutio je i gledatelje koji su se na društvenim mrežama obrušili na drugu dvojicu natjecatelja.

‘Ovo je sve što trebate znati o ljudima‘, ‘Izabrali su nečasnu pobjedu i pokazali da život jednostavno nije fer‘, ‘Ne cijeni se znanje, poštenje, osnovne ljudske vrijednosti. Cijeni se nemoral, zavist, novac...‘, ‘Ovdje je jedan čovjek i dvije gnjide‘, ‘Ovo je sramota‘, neki su od komentara na Twitteru.

Neki su došli na ideju da prikupe novac za Vladimirovo putovanje, ali to je na kraju riješila Prva TV, na kojoj se kviz prikazuje, i darovala mu putovanje u Egipat.

Nakon silnih reakcije, javio se i sâm Vladimir Krnač.

‘Pretpostavio sam da će se tako nešto dogoditi. Ne želim se hvaliti, ali vjerojatno bi izgubili od mene. Računao sam na to da će me izbaciti, to su pravila kviza, legitimno je. No najviše mi je žao zbog 22 točna odgovora do predzadnjeg seta pitanja. Strašno me zanimalo mogu li završiti kviz bez netočnog odgovora. Osjećaj je odvratan‘, rekao je Vladimir za Blic.

Dodao je da ga ja ugodno iznenadila podrška gledatelja i posebno ganule ponude za stalan posao.

‘Osjećaj je lijep, ali zaista nema potrebe. Ovaj posao radim već 30 godina bez prestanka. Teško je, ali je zanimljivo. Kasno je za bilo kakav početak. Može se lijepo zaraditi, ali je teško i iscrpljujuće‘, rekao je Krnač.

Rekao je kako ga ovaj slučaj neće obeshrabriti i da će se ponovno prijaviti u kviz.

‘Nije ovaj kviz moja avantura, sudjelovao sam i ranije, znam kako se gubi. To mi je neki hobi. Eto, dečko je zamuckivao, taktika, kaže. Nije taktika, sine moj. Ti ćeš to izgovoriti pred milijun ljudi, a gdje je obraz? Da je to kraj moje avanture u kvizovima - nije. Kviz je moja ljubav‘, rekao je na kraju Vladimir Krnač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:12