VIRALNI VIDEO

Gradonačelnik Beograda opet postao hit mrežama: ‘Kad krenu one vaše vijesti, du, du, du! Majke mi...‘

Šapić je iznio svoje mišljenje o izvještavanju N1 televizije i o tome kako mu izgleda početak Dnevnika

Aleksandar Šapić

 N1/screenshot/

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je opet postao hit na društvenim mrežama nakon što je stao pred kamere N1 televizije i iznio svoje mišljenje o izvještavanju te televizije. Osvrnuo se i na to kako mu izgleda početak Dnevnika N1 u 19 sati.

- Ali nije sve crno. Znate što, kad krenu one vaše vijesti, du, du, du, du, du, du, du, du, du... Ja mislim da je rat počeo. Majke mi moje rođene. Unosite nemir. Ma, majke mi moje rođene, unosite neki nemir, sve je crno, sve je mračno, sve je najgore... Pa nije baš tako. Nemamo ljudi sto života, ni vi ih nemate..., rekao je Šapić.

Podsjetimo, Šapićev lik i djelo i ranije su bili viralni. Prošlog je mjeseca tako izjavio da to što je na ulicama Beograda 5.000 beskućnika - dokaz da je grad na čijem je čelu postao metropola.

"To što je na ulicama Beograda 5.000 beskućnika je dokaz da je Beograd postao europska metropola, jer najbogatiji gradovi imaju problem s beskućnicima", konstatirao je Šapić.

Samo dva dana kasnije, Šapić se ponovno našao u fokusu kada je u emisiji RTS-a kritizirao broj automobila po Beogradu, tvrdeći da se, eto, vozio po glavnom gradu Srbije, a da je u svakom automobilu samo jedna osoba - vozač.

"Ja sam, jednom prilikom kad sam se sam vozio, brojao. Nisam mogao naći automobil gdje ima više od jednog vozača. Sve su to objektivni problemi...", započeo je Šapić.

No, onda ga je voditeljica prekinula.

"Ali, i vi sad kažete da ste se sami vozili..."

Izraz Šapićevog lica postao je viralni hit. Pogledajte video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:12