PRONAĐEN NA SNIMCI

Grčka policija otkrila detalje o huliganu za kojim tragaju: Vlasnik restorana već je bio izboden u tučnjavi...

Nastavlja se i analiza zaplijenjenih predmeta na kojima su bili tragovi krvi

Huligani u Grčkoj, arhivska fotografija

 Screenshot/

Grčke su vlasti izdale nalog za uhićenje navijača identificiranog sa snimke huliganskog napada koji je rezultirao ubojstvom 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa.

Iako su grčki mediji ranije pisali da se radi o navijaču koji je na društvenim mrežama objavljivao o sudjelovanju u neredima, sada javljaju da se ipak ne radi o njemu, već o drugom huliganu.

Kako su policijski izvori izvijestili atensku novinsku agenciju, huligan za kojim je izdan nalog za uhićenje poznati je navijač Panathinaikosa, koji je u prošlosti sudjelovao u raznim incidentima s navijačima, a čak je bio i ozlijeđen u tučnjavi, napadnut i izboden ispred Žalbenog suda, gdje se vodio slučaj zbog navijačkog nasilja.

Osoba za kojom je raspisana tjeralica navodno posjeduje restoran, javljaju grčki mediji.

Očekuje se da će biti izdani i drugi nalozi, budući da su službenici pododjela za nasilje na sportskim terenima identificirali preko registarskih tablica nekih automobila i druge navijače koji su do sada izbjegli uhićenje.

Nastavlja se i analiza zaplijenjenih predmeta na kojima su bili tragovi krvi, ali ni na jednom za sada nema tragova krvi ubijenog Michalisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:47