HULIGANI U ATENI

Grčki mediji objavili novu snimku: Ovo je trenutak u kojem je sve počelo! ‘Iskrvario je u manje od 10 minuta...‘

Forenzičko izvješće pokazalo je kako je smrt 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa uzrokovano nekontroliranim krvarenjem iz rane na ruci

Napad u Ateni

 Screenshot/youtube/Screenshot/youtube

Grčki portal Mega objavio je novu snimku okršaja huligana u Ateni prije početka utakmice 3. pretkola Lige prvaka koju su trebali igrati grčki AEK i zagrebački Dinamo.

Kako pišu tamošnji mediji, riječ je apada na navijače i civile ispred stadiona AEK-a prije smrti Michalisa Katsourisa

Kako pišu tamošnji mediji, riječ je o snimci napada na navijače i civile ispred stadiona AEK-a iz novog kuta, neposredno prije smrti Michalisa Katsourisa, koji je nastradao u okršaju dvije navijačke skupine.

Novu snimku tučnjave na kojima se vide bengalke, trčanje i potjera možete pogledati OVDJE.

Podsjećamo, privedeno je nešto više od 90 hrvatskih državljana koji će ovih dana izaći pred sud.

U grupama od 10 do 12 ljudi sudionici tučnjave bit će ispitani, a Grci pišu kako će osumnjičeni obranu moći pripremati do nedjelje.

Forenzičko izvješće pokazalo je kako je smrt 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa uzrokovano nekontroliranim krvarenjem iz rane na ruci, piše Newsit.

Taj kobni smrtonosni ubod vjerojatno je počinjen karambitnim nožem, istim oružjem koje je ubilo 19-godišnjeg navijača Alkisa Kampanosa. Patolozi su utvrdili da nesretnom Michalisu nije bilo spasa jer je iskrvario u manje od 10 minuta nakon što je proboden ispred stadiona AEK-a u Novoj Philadelphiji.

Patolog Nikos Kalogrias također je detektirao udarce na rukama koje je zadobi dok se branio od napadača. Očevici tvrde da je od mjesta napada krenuo prema paviljonu crkve Presvetog Trojstva gdje se zaustavio jer ga je snaga počela napuštati. Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć dok je mladić nekontrolirano krvario.

Na poslijetku je prebačen u bolnicu "Crveni križ" gdje su ga liječnici više od sat vremena pokušavali oživjeti, no nažalost je bilo prekasno. Prema informacijama, nije imao drugih rana osim uboda u ruku koji je očito bio koban. Rana je bila duboka te su navijaču prerezane sve krvne žile zbog čega sumnjaju da se radi o karambitnom nožu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 02:43