PROMOVIRA KNJIGU

Hillary započela predsjedničku kampanju?

TO GO WITH AFP TEXT BY Pierre-Henry DESHAYES - (FILES) A picture taken on May 14, 2014 shows former Secretary of State Hillary Clinton waiting to speak at the World Bank in Washington, DC. AFP PHOTO / BRENDAN SMIALOWSKI
 BRENDAN SMIALOWSKI

NEW YORK - Stotine obožavatelja ustalo je u utorak prije zore kako bi došli na predstavljanje nove knjige Hillary Clinton "Teški izbori" u New Yorku u ozračju koje je jako sličilo početku predsjedničke kampanje.

Neki su stigli prije 5 sati ujutro, dok drugi tvrde da su proveli noć ispred knjižare Barnes & Noble kako ne bi propustili predstavljanje knjige uz potpisivanje autorice.

Uglavnom demokratski orijentiran New York je prva etapa u nizu promocija knjige uz potpisivanje koje su predviđene i u Washingtonu i Chicagu. U pretprodaji ta je knjiga već prodana u milijun primjeraka.

Bivša državna tajnica, bivša senatorica New Yorka i bivša prva dama rekla je da će pričekati do početka 2015. kada će objaviti svoju odluku hoće li se kandidirati za predsjedničke izbore 2016.

U utorak je u razgovoru za TV kanal ABC Hillary rekla da su u trenutku odlaska Billa Clintona iz Bijele kuće 2001. njihovi dugovi iznosili 12 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:34