MALI NOĆNI POHODI

Histerija u Čileu: Predsjednik Gabrijel Borić uhvaćen kako noću ulazi u stan misteriozne žene!

Predsjednika se može vidjeti kako ulazi i izlazi iz navedenog mjesta, i to bez pratnje unutar objekta

Gabriel Borić

 Screenshot X

Nakon što se u medijima počelo govoriti o navodnom prekidu čileanskog predsjednika hrvatskog podrijetla Gabriela Borića s partnericom Irinom Karamanos, ubrzo je u javnost procurilo nekoliko video snimki na kojima se vidi kako predsjednik noću odlazi u jedan stan gdje se sastaje s misterioznom ženom.

Snimke sigurnosnih kamera nastale su u listopadu, a identificiran je i jedan od Borićevih glavnih tjelohranitelja, koji ga je čekao ispred stana.

Nakon što su snimke dospjele u javnost, zastupnik Andrés Jouannet poslao je pismo ministrici unutarnjih poslova i javne sigurnosti Carolini Tohá u kojem traži nekoliko odgovora vlasti, kao što su koliko je puta čileanski predsjednik posjetio to mjesto, koliko je dugo ostao i jesu li poduzete sigurnosne mjere.

“Javno je poznato da je predsjednik Čilea noću u više navrata posjećivao mladu damu, u stambenoj zgradi u kojoj očito nije bilo nikakvih sigurnosnih mjera koje su potrebne s obzirom na njegovo dostojanstvo i položaj. Predsjednika se može vidjeti kako ulazi i izlazi iz navedenog mjesta, i to bez pratnje unutar objekta, a uobičajeno je da predsjednik treba imati stalnu pratnju. Koliko je puta predsjednik bio na tom mjestu i koliko je dugo ostao unutra?", upitao je u pismu.

"Je li osiguranje šefa države pregledalo objekt i okolno područje? Je li postojao tim koji je provjerio sigurnosne uvjete oko stana i unutar njega? U slučaju da je predsjednik države prethodno već boravio na tome mjestu, koje su sigurnosne mjere usvojene?", glasila su još neka od pitanja, prenose tamošnji mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 05:42