ČUDNI STANARI

Hit na internetu: Oglas za kuću privukao veliku pozornost zbog sobe s vrlo posebnom kolekcijom

Kuća po svemu drugome izgleda posve normalno - osim te jedne sobe u kojoj se nalaze stotine tasmanijskih nemani

Tasmanijski vragovi

 Rightmove.co.uk

Oglas za prodaju jedne kuće u Liverpoolu privukao je veliku pažnju na internetu nakon što je otkriveno da kuća sadrži jednu vrlo čudnovatu sobu, piše Daily Mail.

Kuća s dvije spavaće sobe, koja se prodaje na oglasniku Rightmove za 79.950 funti, uključuje i prostoriju čija je jedina svrha čuvanje impresivne kolekcije plišanih igračaka tasmanijskog vraga iz poznatog crtića Looney Toons.

Oglas za kuću objavljen je i na Twitteru, a mnogi su kazali da su se jako iznenadili kad su ugledali sliku sobe u kući koja inače po svemu drugome izgleda posve normalno.

Tasmanijski vragovi nalaze se čak i u dnevnoj sobi - igračke su nagomilane na polici, pored staklenki ispunjenih pikulama i 50 cm visokog modela pauka na zidu.

Neki su se našalili da će kupiti kuću samo ako su u cijenu uključeni svi tasmanijski vragovi.

Osim neobične sobe pune plišanaca, ostale su sobe te kupaonica i kuhinja posve uobičajene.

No korisnike Twittera najviše je zanimala soba puna tasmanijskih vragova različitih oblika i veličina, a tu se našao i jedan ogromni Zekoslav Mrkva.

U oglasniku je uz fotografije stajao sasvim uobičajen opis kuće poput kvadrature i nekih drugih značajki, no nije bilo niti riječi o tome odakle toliki tasmanijski vragovi.

‘Netko je sigurno spomenuo da mu se sviđa tasmanijski vrag, a onda je dobio najmanje 10 za svaki Božić i rođendan‘, našalio se jedan tviteraš.

‘Samo 80.000 funti i ima posebnu sobu za tasmanijske vragove? Kupujem!‘, kazao je drugi.

‘Ne znam što sam očekivao, ali sigurno ne ovo‘, rekao je treći tviteraš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 21:48