LJUBOMORA

HLADNOKRVNO SMAKNULA BOGATOG PLAYBOYA Manekenka Majka Marica bivšem dečku ispalila dva metka u glavu nakon što ga je zatekla s novom curom

 Foto: Facebook

Manekenka, čiji je bivši dečko, bogataš Andy Bush, ubijen u svojoj kući za odmor u Španjolskoj, optužena je za njegovo ubojstvo.

25-godišnja Majka Marica Kukucova sačekala je 48-godišnjeg britanskog trgovca zlatom i nakitom u njegovoj kući u blizini Marbelle i ondje ga upucala.

Njih dvoje su prekinuli ljubavnu vezu 6 mjeseci prije zločina, a Majka Marica ga je ubila nakon što se on u Španjolskoj pojavio s novom djevojkom Marijom Korotajevom.

Nakon ubojstva koje se dogodilo u travnju 2014., Majka Marica je pobjegla u rodnu Slovačku, no nakon četiri dana je uhićena i izručena Španjolskoj otkada je u pritvoru. Zanijekala je da je ubila Busha kazavši da je istina da je pucala, ali da ga je promašila te kako je sve zapravo bilo u samoobrani.

No, iscrpno policijsko izvješće nedvojbeno je utvrdilo njezinu 'želju da ubije Andrewa Busha'.

Tužitelj Jose Antonio Nieblas je rekao da je optužena iznenada donijela odluku upotrijebiti svoj revolver tipa Amadeo Rossi koji je nosila sa sobom. Upucala ga je tri puta, jednom u ruku i dva puta u glavu. Bush nije imao vremena reagirati i obraniti se.

Više od godinu dana nakon ubojstva optužnica je napokon podignuta i Kukucovoj sada prijeti i do 25 godina zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:28