IZNENADNI POSJET

Holivudska zvijezda stigla u Ukrajinu: ‘Upravo sam otišla na kavu i srela Angelinu Jolie‘

Jedna je korisnica društvenih mreža snimila Angekinu Jolie u Lavovu i snimku postavila na internet, ne znaju se detalji ovog putovanja

Angelina Jolie u ukrajinskom gradu Lavovu

 Screenshot/Facebook

Holivudska diva Angelina Jolie, kako se može vidjeti na snimkama na društvenim mrežama, viđena je u Ukrajini u posjetu gradu Lavovu. U jednoj od videosnimaka koje su podijeljene na internetu, glumica se se smiješi i maše obožavateljima dok naručuje kavu.

Jolie je dugi niz godina radila bila posebna izaslanica i ambasadorica dobre volje Ujedinjenih naroda (UN) za izbjeglice, no pojedinosti o njezinom putovanju u Ukrajinu još nisu jasne, prenosi Bloomberg.

Video snimku, na kojoj se vidi kako se Jolie potpisuje komad papira i maše u kameru, objavila je na Facebooku Ukrajinka Maja Pidhorodetska.

"Upravo sam otišla na kavu i srela Angelinu Jolie u Ukrajini", navela je iznenađena Maja Pidhorodetska. "Ništa posebno. Samo Lavov. Samo sam otišla popiti kavu. I samo Angelina Jolie", navela je. "Ukrajinu jednostavno podržava cijeli svijet", dodala je.

Lavov, na zapadu Ukrajine, na udaru je ruske vojske posljednjih tjedana, a ranije ovog mjeseca u raketnom napadu na grad poginulo je najmanje sedam ljudi.

Jolie je u veljači reagirala na ratu u Ukrajini u objavi za svojih 12,7 milijuna pratitelja na Instagramu.

"Kao i mnogi od vas, molim se za ljude u Ukrajini. Moj fokus zajedno s mojim kolegama iz @refugees je da se učini sve što je moguće kako bi se osigurala zaštita i osnovna ljudska prava raseljenih i izbjeglica u regiji. Već smo vidjeli izvješća o žrtvama i ljudima koji bježe iz svojih domova tražeći sigurnost. Prerano je znati što će se dogoditi, ali značaj ovog trenutka - za narod Ukrajine i za međunarodnu vladavinu prava - ne može se dovoljno naglasiti", napisala je Jolie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. veljača 2023 05:39