NEZAPAMĆENI NAPAD

HOROR U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD Djevojčica kiselinom zalila policajca i socijalnu radnicu!

 Danijel Soldo/CROPIX

ALEKSINAC - Četrnaestogodišnja djevojčica poprskala je jednog policajca i radnicu Centra za socijalni rad u srpskom Aleksincu tekućinom za koju se sumnja da je solna kiselina, javlja BIic.rs.

Incident se dogodio danas oko 9.30 sati u prostorijama Centra za socijalni rad, a policajac i radnica nisu ozbiljnije ozlijeđeni.

Prema prvim informacijama riječ je o djevojčici s psihičkim smetnjama koja je došla u prostorije Centra za socijalni rad, gdje je započela raspravu sa jednom od radnica.

- Pozvan je policajac jer se djevojčica nije željela smiriti, no po dolasku policije izvadila je bočicu iz džepa s nepoznatom tekućinom za koju se sumnja da je solna kiselina, i poprskala i radnicu i policajca. Policajac je zadobio samo crvenilo na licu, a radnica je lakše ozlijeđena kada joj je nekoliko kapi prsnulo po lijevoj strani lica - kazao je neimenovani izvor.

Djevojčica je kolima hitne pomoći, u pratnji policije i Centra za socijalni rad, transportirana u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević u Beogradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:20