SLIJEPI PUTNIK

HOROR U LONDONU Albanac iskočio iz aviona s par tisuća metara visine: 'Dijelovi tijela bili su posvuda!'

The home of Saad al-Hilli, in Claygate, England, who was shot dead with three others while vacationing in the French Alps, continues to be guarded by Surrey Police, who are assisting French police, Monday Sept. 10, 2012. Authorities say they are probing whether an alleged financial dispute between Saad al-Hilli and his brother Zaid played a role, though the surviving brother has denied any conflict. (AP Photo/PA, Steve Parsons) UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE
 AP

Muškarac pronađen mrtav na automobilu parkiranom u pregrađu Londona navodno je slijepi putnik koji je iskočio iz putničkog aviona s nekoliko tisuća metara visine, stoji u policijskom izvješću.

Tijelo muškarca, za kojeg se smatra da je bio u tridesetim godinama života, a porijeklom iz sjeverne Afrike, pronašli su jučer ujutro zaprepašteni građani elitne rezidencijalne četvrti Mortlake u blizini zračne luke Heathrow.

Prema izjavama svjedoka, tijelo nesretnika razletjelo se "poput zgnječene lubenice". Nitko drugi nije ozlijeđen.

Jedan od stanovnika četvrti, Billy Watson (26), koji živi preko puta mjesta gdje je nesretnik pronađen, tvrdi da je poginuli albanskog ili marokanskog podrijetla, te da je tijelo bilo u potpunosti izobličeno.

On tvrdi da je glava poginulog bila okrenuta u jednu stranu, jedna noga u sasvim suprotnu u odnosu na drugu nogu, kukovi su mu izletjeli iz tijela i jedna ruka je završila iza leđa u potpuno neprirodnom položaju.

- Dijelovi tijela bili su posvuda. Policija je kraj svakog od njih stavljala oznake, i to čak 10 metara od mjesta gdje je muškarac pao. Na sebi je nosio plave traperice, bijele tenisice i tamnu majicu. Iz glave je teklo mnogo krvi - rekao je Watson.

Policija je izvjestila da čekaju rezultate obdukcije, te da se utvrđuje identitet poginulog muškarca. Također, istražuje se mogućnost da se radilo o ilegalnom imigrantu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 21:30