TUŽAN KRAJ OBITELJSKOG PUTOVANJA

HOROR U UGLEDNOM RESTORANU NA 72. KATU POZNATOG HOTELA Dječačić se zaglavio između stola i zida u trenu kad se cijeli lokal počeo rotirati, umro je...

Pogled na Atlantu iz restorana
 Sun Dial Restaurant

U poznatom restoranu Sun Dial, koji već 40 godina zahvaljujući blagom rotiranju svojim posjetiteljima nudi pogled na grad Atlantu od 360 stupnjeva, zbila se tragedija kada se petogodišnji dječak zaglavio između zida i stola u trenutku kada je okretanje započelo, piše The Atlanta Journal-Constitution.

Charlie Holt (5), koji je u Atlanti boravio sa svojim roditeljima, odlutao je od stola gdje je obitelj ručala te se zaglavio kada je rotacija kata nekoliko minuta nakon 15 sati započela. Rotacija je zaustavljena čim je uočeno da se dječak zaglavio.

- Sigurnosno osoblje i zaposlenici hotela Westin Peachtree Plaza, na čijem se 72. katu restoran Sun Dial nalazi, uspjeli su osloboditi dječaka, rekao je policijski službenik S.R. Brown.

- Međutim, dječak je u nesreći pretrpio teške ozljede te je preminuo u bolnici, dodao je.

Prema riječima glasnogovornika, restoran Sun Dial ostat će zatvoren do daljnjega.

- U hotelu se zbila tragična nesreća, rekao je upravitelj hotela George Reed kasno u petak.

- Surađujemo s vlastima tijekom istrage te ćemo im nastaviti pomagati na sve moguće načine. Riječi ne mogu prenijeti dubinu naše žalosti. Obitelj stradaloga u našim je mislima i molitvama, dodao je.

The Atlanta Journal-Constitution u subotu je prenio izjavu roditelja stradalog dječaka.

- Obitelj vas moli za privatnost dok se nosi s ovom tragedijom. Riječi ne mogu izraziti koliko je naš gubitak velik. Ako u svom životu imate voljene osobe, zagrlite ih snažnije sljedeći put kada ih vidite, rekli su u obitelji.

Atlantacitizen / WIKIPEDIA/CC
Hotel Westin Peachtree Plaza na čijem se 72. katu nalazi poznati restoran Sun Dial

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:09