FATALNO NATJECANJE

Horor zbog oklade od pišljivih 90 kuna: Ispio cijelu bocu Jägermeistera u dvije minute pa umro

Nakon što se srušio na tlo, muškarac u dobi između 25 i 30 godina hitno je prevezen u bolnicu, gdje je proglašen mrtvim

Nesretni muškarac sudjelovao je u natjecanju u ispijanju pića

 Screenshot/YouTube

Jedan je muškarac preminuo nakon što je ispio cijelu bocu Jägermeistera u samo dvije minute i to kako bi dobio okladu od 200 južnoafričkih randa (oko 90 kuna) u jednoj južnoafričkoj prodavaonici pića. Lokalni stanovnik, čije ime nije objavljeno, popio je cijelu bocu pića sa 35 posto alkohola prije nego što se onesvijestio, prenosi Daily Mail.

On je ranije posjetio trgovinu u selu Mashamba u provinciji Limpopo u Južnoafričkoj Republici te sudjelovao u izazovu tko će najbrže popiti bocu pića.

Nagrada je bila 200 južnoafričkih randa u gotovini, što je ekvivalent od oko 90 kuna.

Nakon što se srušio na tlo, muškarac u dobi između 25 i 30 godina hitno je prevezen u bolnicu, gdje je proglašen mrtvim te je otvorena istraga o njegovoj smrti.

Ljuljao se s jedne strane na drugu

Snimka objavljena na internetu prikazuje kako ljudi kliču i plješću dok on guta njemački digestiv. Nakon što je ispio sadržaj boce, počeo se ljuljati s jedne strane na drugu, dok ga je jedan muškarac podupirao.

"Policija u Watervalu kod Louis Trichardta otvorila je istragu nakon incidenta očite zlouporabe alkohola, koji se dogodio na jednom od lokalnih prodajnih mjesta u Mashumba Villageu, gdje su posjetitelji navodno sudjelovali u onome što su nazvali ‘natjecanje u piću‘", izjavio je glasnogovornik policije Limpopoa, Brig Motlafela Mojapelo.

"Pobjednik koji bi uspio ispiti cijelu bocu Jägermeistera u određenom vremenu, dobio bi 200 randa gotovine. Jedan od njih se odmah nakon toga srušio te je odveden u lokalnu kliniku, gdje je potvrđena smrt", dodao je glasnogovornik policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 21:54