HOROR U RANO JUTRO

Hrvat u Njemačkoj nožem ubio suprugu, nakon zločina pobjegao pa se sam javio policiji

Arhiva
 dst / imageBROKER / Profimedia

U utorak rano u jutro, nakon glasne svađe, 42-godišnji muškarac s hrvatskim državljanstvom, u njemačkom gradu Bad Soden-Salmünsteru, nožem je izbo suprugu i smrtno je ozlijedio. Susjedi su oko 5 sati ujutro čuli vriskove i alarmirali hitne službe, priopćila je policija, a prenosi Fenix magazin.

Bilo kakva pomoć stigla je prekasno za 38-godišnjakinju koja je pronađena mrtva u kuhinji s ubodnom ranom. Navodni počinitelj, 42-godišnji suprug, u početku je pobjegao automobilom, malo kasnije se sam prijavio u policijskoj postaji u Aschaffenburgu, izvijestili su policija i tužitelji.

U potrazi za 42-godišnjakom korišten je i policijski helikopter. Istragu su preuzeli Javno tužiteljstvo u Hanau i Kriminalistička policija u Gelnhausenu. Djeca od 13 i 15 godina svjedočila su kobnoj svađi te su sada pod nadzorom tima za krizne intervencije.

Kako javlja njemački RTL, kćer je navodno na hrvatskom vrištala: Mama, krvariš!

"Motiv još nije konačno razjašnjen. Međutim, pretpostavljamo da je riječ o predstojećem razvodu braka kojeg osumnjičeni nije najbolje prihvatio", rekao je glavni tužitelj Dominik Mies za RTL. Osumnjičeni je danas trebao biti izveden pred suca u Gelnhausenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:18